Westalife'da Büyükler Alışverişte,Minikler eğlence'de!

Westalife’da Büyükler Alışverişte,Minikler eğlence’de!

Westalife'da Büyükler Alışverişte,Minikler eğlence'de!

Birbirinden renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerine alışverişle eğlenceyi bir arada sunan Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi,her hafta Cumartesi ve Pazar günü ücretsiz çocuk atölyelerini çocuklarla bulışturuyor.

Öğretici ve neşe dolu atölye çalışmalarında çocuklar hem yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı yakalıyor hem de bir arada öğrenmenin ve eğlenmenin tadına varıyor.

Çocuklar 24 Şubat Cumartesi günü “Çim Adam Yapım Atölyesi”ve 25 Pazar “Baykuş Kuklam Yapım Atölyesi”ile eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

3 Mart  Cumartesi “Puantiyeli Kurbağa ve Arkadaşım Eşek Yapım Atölyesi” ve 4 Mart Pazar günü “Bremen Mızıkacıları Yapım Atölyesi”  ile miniklerimiz eğlenirken öğrenecek ve el becerilerini geliştirecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirerek yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan grup çalışmasının  prensiplerini öğretmeyi hedefleyen etkinliklere tüm minik ziyaretçiler ve aileleri davetlidir.

Westalife Çocuk etkinliklerinin yanında,Her hafta Cumartesi günü Alışveriş Merkezi yemek katında Yan flüt,Keman ve Gitardan oluşan Trio Müzik grubu  etkileyici müzik dinletisi ile keyfinize eğlence katmaya devam ediyor.

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi “Şehrin ve Hayatın Merkezinde”.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER