YALÇIN'DAN CİVELEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YALÇIN'DAN CİVELEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YALÇIN'DAN CİVELEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zonguldakın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civeleki ziyaret etti.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, , başkan vekilleri Mehmet Çivici ve Abdülkadir Çınar, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz ile birlikte geçtiğimiz hafa sonu yapılan kongrede yeniden seçilen Kdz. Ereğli Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civeleki makamında ziyaret etti. Başkan Civelek ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen Yalçın, Ereğlide yapılması gereken hizmetlerle ilgili birlikte hareket edilmesini önerdi. Yalçın konuşmasında Yeni dönemde size ve ekibinize başarılar diliyorum. Ereğlide yaşanan sorunların çözümü için ortak hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda Ereğli kampüsünün hayata geçirilmesi hayati önem taşımaktadır. Nu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım. Ereğlide trafik sorunu her geçen gün daha da artıyor. Bu sorunun Ereğli Belediyesi ile birlikte çalışıp çözüme kavuşması gerekir. Ereğlide sanayicimiz, şoförümüz, esnafımız, tüccarımız aynı geminin içerisindeyiz. Güçlü bir ekonomi ve ekonominin daha iyiye gitmesi için birlikte hareket etmeliyiz dedi.
Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelekte Ereğlide başta trafik ve ekonomik sorunların çözümü olmak üzere yapılması gereken her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER