Yalçıner'den Ankara temasları!

Yalçıner'den Ankara temasları!

Yalçıner'den Ankara temasları!

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner, 9 ağustos Perşembe günü kadın kolları temsilcileri ve yeni atanan görevlileri ile gerçekleştirdikleri Ankara MHP Genel Merkez ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Ankara Milletvekili olan Kadın Kolları Genel Kordinatörü aynı zamanda Genel Başkan Baş Danışmanı, MYK Üyesi Nevin Taşlıçay'a ziyaretlerinde Zonguldak'tan bahsettiklerini ve Hamdi Ayan'ın onursal milletvekili olması için kendisi ile görüştüğünü anlatan Yalçıner, ayrıca Devlet Bahçeli ve Mevlüt Karakaya ile de görüştüklerini belirtti.

Ziyaretlerin olumlu bir hava yarattığını söyleyen Yalçıner'in açıklamaları şöyle:

“Zonguldak’ın sorunlarından bahsettik”

“İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları başkanlıklarımız ve yönetimlerimiz ile birlikte Ankara’ya ziyaret gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Bu ziyaretimizi dün itibari ile gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla güzel bir ziyaret oldu. Öncelikle Nevin Başkanımızı ziyaret ettik. Öncelikle buranın, Zonguldak’ın sorunlarından kendilerine bahsettik. Özellikle buradan yerel medyadan olsun, sosyal medyadan olsun ve vatandaşlardan olsun gönderilen selamları ilettik. O da çok memnun oldu ve selamlar gönderdi.”

“Kendisine TTK’nın, Karaelmas Şehri’nin baretini hediye ettik.”

“Burada talepleri olan bazı arkadaşlar vardı. İşitme ve görme engellilerin haberin sadece alt yazı ile geçtiğini ve bunun işaret dili ile de anlatılması gerektiği gibi bir talepleri vardı, bu talebi kendilerine ilettik ve o da bu talebi not alarak Meclis açıldığında bir önerge ile meclise sunacağını söyledi. Bunun gibi istekleri kendisine tek tek ilettik. Kendisine TTK’nın, Karaelmas Şehri’nin baretini hediye ettik.”

“Şimdiye kadar seçilen siyasi partilerin milletvekillerinin kentimizi çok ihmal ettiklerini ilettim.”

“Kendisine daha önce Zonguldak’a geldiğini ancak çok az kaldığı için Zonguldak’ımızı tanıtamadığımızı söyledim. Zonguldak’ımızın çok güzel bir şehir olduğunu ve müsait bir zamanda şayet gelirse Zonguldak’ımızı kendisine gezdirmek istediğimizi söyledim. Şimdiye kadar seçilen siyasi partilerin milletvekillerinin kentimizi çok ihmal ettiklerini ilettim.”

“Bizim onursal milletvekilimiz olmasını kendilerinden rica ettim”

“24 Haziran seçimlerinde sürdürdüğümüz çalışmalardan, kendi içimizden Milletvekili Adayımız olan İl Eski Başkanımız Hamdi Ayan’ı milletvekili çıkartmak için çok çalıştığımızdan ama başaramadığımızdan bahsettim. Zonguldak’ta seçilmiş olan milletvekillerinin çalıştırılması anlamında, bu şehrin sorunlarının çözülmesi ve çözümlerin hızlandırılması anlamında  bizim onursal milletvekilimiz olmasını kendilerinden rica ettim. O da çok memnun oldu. Meclis’te temsiliyeti olan milletvekillerini bu şekilde çalıştırabileceğimizi, bunun da Zonguldak’ın yararına olacağını düşündüm. Bu fikrimi kabul etti.”

“Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ettik”

“Liderimiz Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ettik. Kalabalık bir ziyaret olması kendisini çok memnun etti. Genel siyaset ile ilgili bir konuşma yaptı ve çalışmalarımızdan dolayı bizi tebrik etti, teşekkür etti biz de çok memnun olduk. Allahım sizi başımızdan eksik etmesin diye bizler de kendilerine hayır dualarında bulunduk.

“Kendisine Zonguldakspor forması hediye ettik”

“Daha sonra genel merkezde Mali İşler Genel Başkan Yardımız Mevlüt Karakaya Beye de ziyarette bulunduk. Kendisine Zonguldakspor forması hediye ettik. Genel Merkez’de seçim süresinin nasıl değerlendirdildiği, ne gibi düşünceler olduğu ile ilgili bize bilgiler verdi. Yani ziyaretimiz oldukça verimli geçti ve tüm arkadaşlarımız motivasyonunu arttırmış şekilde geri döndüler.” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER