Yarası olan gocunur!

Yarası olan gocunur!

Yarası olan gocunur!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “100 Bin imza iyi araştırılmalı” sözlerini değerlendirdi. Kıransoy, Bahçeli’nin açıklamalrına tek cevabın İYİ Parti’den geldiği imasında bulunarak halk arasında sıkça kullanılan ‘Yarası olan gocunur’ değimini örnek göstererek üstü kapalı göndermede bulundu.
“YARASI OLAN GOCUNUR”
Bahçeli’nin açıklamalarından bir siyasi partinin gocunduğuna dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Genel Başkanımız Sayın devlet Bahçeli FETÖ veya daha geniş kapsamlı ifade etmek gerekirse terörle mücadeleye çok önem veren ve bunu her konuşmasında gündeme getiren siyasi bir liderdir. Netice itibariyle çok kısa sürede 100 Bin imza toplanıp yüksek seçim kuruluna verilmesi gerekiyor. Bu konuda siyaseten uyarı görevini yerine getirmiştir. Tabi bu noktada çarpıcı olan nokta Bahçeli’nin FETÖ vurgusuna cevap sadece bir siyasi partiden gelmiştir. Halk arasında amiyane tabir ile ‘Yarası olan gocunur’ şeklinde bir söz vardır. Bu cevap veren siyasi hareket neden gocunmuştur? Kendisine bir yerden böyle bir talimat mı gelmiştir? Kamuoyu bunu soracaktır ve sorgulayacaktır. Açıklamayı yapanda uyarıyı yapan da bellidir. Türk halkı siyaseti çok yakından takip eden bir halktır. Seçime katılma oranları da bunu göstermektedir. Dünya’nın hiçbir yerinde seçime katılma oranları Türkiye’de ki kadar değildir. Halkımız bütün bu olanları gözlemleyip gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.
“2+2+1 OLUR”
24 Haziran’da yapılacak seçimler için öngörüde bulunan MHP’li Kıransoy , “Ben seçimlerde Cumhur İttifakının Zonguldak’ta ki Milletvekili sayısının 4 diğerlerinden bir tanesinin ise 1 Milletvekili çıkaracağı kanaatindeyim. Diğer partiler bir vekili paylaşacaktır. 2+2+1 şeklinde bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. MHP adayları sahada çalışmalarına devam ediyor. Listeler kesinmiş gibi aday adaylarımız çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER