'Yarın Zonguldak için toplanacağız'

'Yarın Zonguldak için toplanacağız'

'Yarın Zonguldak için toplanacağız'

Zonguldak Belediye Başkanı Dr,Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla bir araya geldi, soruları yanıtladı.

Başkan Alan, asfalt çalışmalarını değerlendirerek,  ‘’asfalt çalışmalarımız devam ediyor. İnağzı’na kadar olan yol da bir hafta içerisinde tamamlanmış olacak. Havalar iyi gidiyor, bir daha ki hafta bitirmiş oluruz.’’
İl başkanları toplantısına değinen başkan Alan, ‘’İl Başkanları Toplantısına katıldık. Ziyaretlerde bulunduk, önümüzde ki hafta ziyaretlerimiz olacak. Her hafta Ankara’dayız, Zonguldak’a hızlıca hizmetlerin aktarılması için ziyaretlerimize çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün İl Başkanları, ilçe başkanları, STK temsilcileri, milletvekillerimizin katılımı le bir toplantı yapılacak. Saat 14.00’de sunum gerçekleştirilecek. Artık son halini verip Cumhurbaşkanımız geldiğinde açıklayacak ce Ocak ayında ilk kazmayı vurmak istiyoruz.’’
HİÇ BİR BÜROKRATLA SORUNUNM YOK 
Ben şahsım adına seçilmişler vatandaşın karşısına geçip oy isteyip ve ondan hesap soruluyorsa seçilmiş yönetmelidir. Bürokrasinin görevi seçilmişe yardımcı olmaktır. Zonguldak’ta bir sıkıntı yaşamadık. Benim hiç bir bürokratla sorunum yok, iyi geçinmek zorundayız. Zonguldak’a hizmet için bu gerekiyor. Geçmişte olmuş, geçmişe bakarsak ayağımız tökezler. Biz her zaman önümüze bakalım. 

NERGİS PARKI ÖYLE BIRAKMAYACAĞIM
Nergis Park açıkladığımız beş projeden biri. Köprünün durumu, dere ıslahı için projeyi en sona bıraktık. Orası benim için çok önemli, orayı öyle bırakmayacağım. 

KİMNLE ÇALIŞACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM
Daha öyle bir şey yok, Kiminle çalışıp çalışmamaya ben karar veririm. 5 sene sonra vatandaş hesabı bana soracak. Abdullah bey yine en iyi bildiği işi yapmaya devam edecek. Yeri geldiği zaman kan değişikliği iyidir.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER