Yavuz'dan önemli ziyaretler

Yavuz'dan önemli ziyaretler

Yavuz'dan önemli ziyaretler

Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Recep Yavuz ve yönetimi  Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u Ankara’da ziyarette bulundular.

Ankara’da yapılan ziyaret hakkında konuşan  Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı  Recep Yavuz,  “Görevi devraldığımız günden bu yana tüm yönetim ve kadrolarımızı tamamlandık. Bu kapsamda da Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hayır dualarını aldık.

Ayrıca Genel Başkan Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Klavuz, Ülkemizde yaşanan son olayların ülkücülere büyük görevler yüklediğini bu yüzden gençliğin en hızlı şekilde yetiştirilmesi gerektiği ve Türk milletinin geleceğine katkısı olacak bireyler olmaları için çalışmamıza yön vermemiz gerekiyor bunun için kaybedecek vaktimizin olmadığını iletiler.

Bizde bu kapsamda Genel Başkanlarımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğimizi ve Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan ülkücü hareketin Zonguldak’ta da en büyük gençlik topluluğu olacağı sözünü verdik.

Ayrıca yakın zamanda açılışını yapacağımız ülkü ocakları Zonguldak il başkanlığı yeni hizmet binası açılış programı için kendilerini davet ettik dedi.
Daha sonra Zonguldak’in simgesi olan madenci heykeli ve dünyaca ünlü Devrek bastonunu hediyelerini takdim ettik”dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER