YAVUZYILMAZ'DAN GENÇLERE MÜJDE; ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU 2021 YILI PORGRAMINA ALINDI

YAVUZYILMAZ'DAN GENÇLERE MÜJDE; ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU 2021 YILI PORGRAMINA ALINDI

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın teklifi ile Bahçelievler Mahallesi’nde “okullar bölgesi” olarak bilinen Fen Lisesi çevresinde 2 bin kişilik çok amaçlı spor salonu inşa edilmesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanarak, fizibilite çalışmalarına başlandı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile yapılan açıklamada çok amaçlı spor salonunun 2021 yılı programına alındığı bildirildi.

Konuyu yaklaşık iki yıldan beri proje aşamasından başlayarak her aşamada takip eden ve süreç içinde Milli Eğitim Bakanı ile bizzat görüşen Deniz Yavuzyılmaz, okul inşaatının Milli Piyango İdaresi tarafından karşılanmasını da sağladı.

Konuyla ilgili Yeni Adım’ın sorularını yanıtlayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “ Yaklaşık 2 yıl önce yer seçimi ile birlikte teklif ettiğimiz çok amaçlı spor salonu Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylandı ve çalışmalara başlandı.

Zonguldak Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi ve Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi çevresinde bulunan alanda 2 bin kişilik çok amaçlı spor salonu inşa edilecek, finansmanı Milli Piyango İdaresi tarafından sağlanacak. Gençlerimizin uyuşturucu, alkol, sigara ve benzeri alışkanlıklar uzak tutacak ve ileriki yıllarda uluslararası düzeyde sporcular yetiştirecek bu yatırım Zonguldaklı gençlerimize ve halkımıza armağan olsun” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER