Yavuzyılmaz Iğdır'da

Yavuzyılmaz Iğdır'da

Yavuzyılmaz Iğdır'da

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili ve Kit Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz; CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger ile birlikte CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesi üzerine Iğdır'a gitti.

Üç gün süren Iğdır programında yerel seçim öncesi İl ve ilçe örgütleri ile bir araya gelen Yavuzyılmaz ve beraberindekiler, örgütlerle görüş alışverişinde bulundu.

Tüm ilçelerde ve Iğdır il merkezinde vatandaşlar ve esnafla da görüşmeler yapan Yavuzyılmaz, yerel seçimler ve adaylardan halkın beklentileri üzerine görüşler aldı.

STK'larla ve CHP adayları ile de görüşen Yavuzyılmaz ve beraberindekiler, Iğdır'ın durumu ve geliştirilebilecek seçim stratejileri ile ilgili CHP Genel Merkezi'ne ayrıntılı bir rapor hazırladılar.

Yavuzyılmaz üç günlük program ile ilgili yaptığı açıklamada; "Partimizin verdiği görev doğrultusunda 3 günlüğüne PM Üyemiz Erdal Aksünger ve Balıkesir Milletvekilimiz Ensar Aytekin ile birlikte ülkemizin en doğusundaki, güneşin doğduğu güzel kentimiz Iğdır'daydık. Örgütlerimiz, esnaf ve vatandaşlar ile görüşmeler gerçekleştirdik. Bizi ağırlayan, vakitlerini ayıran ve fikirlerini paylaşan örgütlerimize ve Iğdır halkına teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER