Yavuzyılmaz, "Ne Kadar Teşekkür etsek az"

Yavuzyılmaz, "Ne Kadar Teşekkür Etsek Az"

Yavuzyılmaz, "Ne Kadar Teşekkür etsek az"

Sağlık Çalışanlarına Koruyucu Malzeme Desteği ve Teşekkür Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele cephesinin en ön safındaki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek teşekkür etti ve tedarik ettiği koruyucu malzeme desteğini hastane başhekimlerine teslim etti. 

Milletvekili, geçtiğimiz hafta koronavirüs vakalarının yoğunlukla görüldüğü hastanelere gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ardından, bu haftada, Devrek Devlet Hastanesi, Gökçebey İlçe Devlet Hastanesi ve Alaplı Devlet Hastanelerine ziyaretlerde bulunarak, hastane yönetim ve idarecileriyle bir araya geldi.

Yavuzyılmaz’ın Devrek Devlet Hastanesi ziyaretine; Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP Devrek İlçe Başkanvekili Şazi Sivişoğlu, Gökçebey İlçe Devlet Hastanesi ziyaretine; CHP Gökçebey İlçe Başkanı Murat Merdivan, Alaplı Devlet Hastanesi ziyaretine ise Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun eşlik etti. 

CHP heyetleri, görüşmelerin ardından, sağlık emekçilerine minnetlerini sunarken, Milletvekili, sağlık çalışanları için tedarik ettikleri koruyucu kıyafetleri (tulum) hastane yönetimine teslim etti. 

Yavuzyılmaz, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Koronavirüs salgını ülkemizde ve dünyada can almaya devam ederken, virüs en çok mücadele cephesinin ön safında yer alan sağlık çalışanlarını zorluyor. Birçoğu hayati önemdeki koruyucu giysi ve donanımı eksik olmasına rağmen, kendi yaşamlarını hiçe sayarak çalışmak durumunda bırakılıyor. Salgın kuşkusuz hepimizin sosyal alışkanlıklarını değiştirdi, ancak sağlık emekçileri virüsle savaşırken aynı zamanda yaşamları da radikal şekilde farklılaşıyor. Birçoğu ailelerini korumak adına onlardan tamamiyle ayrı yaşamak durumunda kaldı. Mücadelenin orta yerinde bütün bunların psikolojik ağırlığı altında ezilmemeye uğraşıyorlar. Bu nedenle onların haklarını, canlarını korumak ve savunmak bu dönemin en kutsal görevidir. Yaptığımız ziyaretlerle, sağlık emekçilerimize minnet ve teşekkürlerimizi sunarken aynı zamanda dayanışma ile tedarik ettiğimiz koruyucu kıyafetleri de hastane yönetimlerine taktim ediyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Bu vesileyle de buradan bir kez daha tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER