Yavuzyılmaz, Şoför Esnafıyla Planladı..

Yavuzyılmaz, Şoför Esnafıyla Planladı..

Yavuzyılmaz, Şoför Esnafıyla Planladı..

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve beraberindeki partililerle, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Osman Bahar’ı ziyaret ederek, odanın ve üyelerinin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. 

Görüşmede şehir içi dolmuş durak ve güzergah sıkıntıları, şehir içinde yaşanılan trafik sorunları, Zonguldak halkının, öğrencilerin ve yaşlıların trafikteki toplu taşıma araçlarına inme binme noktalarında can güvenliğinin artırılması konuları üzerinde durulurken, gerekli olan dolmuş yolcu indirme bindirme cepleri ve dolmuş durakları için en iyi ve işlevsel yerlerin seçimi için haritalar masaya yatırılarak etüt edildi.

Ziyaretin ardından Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyetle birlikte Bahar'la birlikte Kapuz dolmuş duraklarına geçerek dolmuş şöforleriyle biraraya gelerek şoförlerin sorunlarını kendilerinden de dinleyerek çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundular.

Yavuzyılmaz, duraktaki incelemelerinin ardından   trafik sorununun bir paydaşı olan dolmuşlardaki yolcularla da sohbet ederek görüşlerini aldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Meftun Sayılı
Meftun Sayılı - 6 yıl Önce

Milletvekili dediğin böyle olur.
Kendisini tebrik ediyorum.

SIRADAKİ HABER