'Yeni sezona genç ve iddialı bir kadro ile çıkacağız'

“Yeni sezona genç ve iddialı bir kadro ile çıkacağız”

'Yeni sezona genç ve iddialı bir kadro ile çıkacağız'

Karaelmasspor yönetimi transfer sezonun kapanmasına sayı günler kala bombaları patlattı… Karaelmasspor, Zonguldak Belediyespor’un santrafor oyuncusu Ozan Topçu, sağ açık oyuncusu Burak Keserci’yi ve Güvenlik Gücüspor’un orta saha oyuncusu Ergün Atmacay’ı transfer etti.

1.Amatör Lig ekiplerinden Karaelmasspor yeni sezon hazırlıklarını antrenör Fikri Ustabaş yönetiminde sürdürüyor. Yeni sezona iddialı ve genç bir kadro ile hazırlanan Karaelmasspor bir yandan da eksik bölgelere transfer çalışmalarına devam ediyor. Karaelmasspor yönetimi transfer sezonun bitmesine az bir süre kala eksik bölgelere transfer çalışmalarına devam ediyor. Karaelmasspor, Süper Amatör Lig ekibi Zonguldak Belediyespor’un 27 yaşında ki tecrübeli santrafor oyuncusu Ozan Topçu, 20 yaşında ki genç sağ açık oyuncusu Burak Keserci’yi ve Güvenlik Gücüspor’un orta saha oyuncusu Ergün Atmaca’yı kadrosuna kattı.

 

“Yeni sezona genç ve iddialı bir kadro ile çıkacağız”

Karaelmasspor’un tecrübeli antrenörü Fikri Ustabaş, yeni sezona genç bir kadro ile çıkacaklarını söyleyerek, “ Yeni sezona altyapıdan A takıma kazandırdığımız oyuncularla ve aralarına transfer ettiğimiz genç arkadaşlarımızla çıkacağız. Gerçekten iyi bir ekip olduk. Özellikle de kadromuz genç ağırlıklı bir kadro. Nokta transferler yaparak Karaelmasspor’u hak ettiği yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda seyir zevki veren iyi futbol oynayan ayağa iyi pas yapan, koşan ve mücadele eden genç bir Karaelmasspor çıkarmayı  planlıyoruz. İnşallah sezon sonunda da hedeflediğimiz yerde olacağız ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER