Yenice’den Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret…

Yenice’den Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret…

Yenice’den Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret…

Ülkemizde orman denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Karabük İli Yenice İlçesinden Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne kapsamlı ziyaret. 
Yenice Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Yenice MHP İlçe Başkanı Ergün Karakırık, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Murat Karagül, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik, Üst Birlik Başkan Vekili Salim Beşevli ve Kooperatif Başkanları ziyarette bulunarak Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı' ya geçmiş olsun dileklerini ileterek Yenice ormancılığının mevcut sorunları ve geleceği hakkında genel istişarelerde bulundular.
Kooperatif  Başkanlarının da bulunduğu ziyarette ayrıca orman emvali üretim seyri ve kalitesine yönelik üretim süreçleri, makineli çalışmanın geliştirilerek aktif olarak kullanılması, üretim işlerinde İşletme ile Kooperatiflerin işbirliği içerisinde iş gücünün verimli kullanılması konuları da konuşuldu. Mevcut sosyal ve yöresel idari yapı doğrultusunda olası sorunlar da istişare edildi.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı misafirlere ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek ve teşekkür etti.


Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER