Yeşilay, kongreye gitti

Yeşilay, kongreye gitti

Yeşilay, kongreye gitti

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanlığı’nın 1.Olağan Genel Kurulu Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapıldı. Yapılan kongrede kurucu Başkan Uzman Dr. Fatih Akca yeniden Şube başkanlığa seçildi. 
Yapılan Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu. Uzman Dr. Fatih Akca, Dr. Nuray Kurt, Yücel Mercimek, Selahattin Çolak, Sadullah Duman seçilirken, denetleme kuruluna ise, Av. Mehmet Gök, Esin İlhan ve İsmail Olgun Özaydın seçildi. 
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında tek liste ile gidilen kongrede Kurucu Başkan Uzman Dr. Fatih Akca, kongre sonrasında yapmış olduğu konuşmada şöyle dedi: 
“Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin 98 yıllık geçmişe sahip olan köklü bir sivil toplum kuruluşu olup Zonguldak Şube Başkanlığı’nın kuruluş aşamasında bizlere gönüldaşlık yapan tüm kurucu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bağımlılıkla mücadele konusunda Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin perspektifini ilimize yansıtacak olmanın heyecanını yaşamaktayım. Özellikle Madde bağımlılığı ve sigara, alkol, teknoloji, kumar bağımlılığı konusunda İlimizde eğitim, bilinçlendirme ve proje faaliyetleri için hazırlıklar yapıyoruz. Bu çalışmaları Zonguldak’ta el ele, gönül gönüle yapacağımızdan hiç şüphem yok. Birbirine inanmış ve bağımlılıklar konusunda mücadeleyi dert edinmiş insanlarımızla bu işi hep birlikte başaracağız. Bu çalışmalar esnasında bağımlılıklardan kurtardığımız her bir genç paha biçilmez bir öneme sahiptir. Kuruluş aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi’ne, Valimiz Ahmet Çınar’a ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederim. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER