‘Yıka yıka gidilmez, ekleye ekleye gidilir’

Vali Erdoğan Bektaş görevine başladı, ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu

‘Yıka yıka gidilmez, ekleye ekleye gidilir’

Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliği görevinden Zonguldak Valisi olarak atanan Erdoğan Bektaş, Zonguldak’ta ki görevine başladı. 
Sabah saat 10.00’da Valiliğe gelen Vali Erdoğan Bektaş, valilik binası önünde karşılama töreni gerçekleştirildi.  
Protokol’ü de makamında ağırlayan Vali Bektaş, daha sonra basın mensuplarıyla Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak’ta ki basının canlı olduğunu ve her zaman telefonun da açık olduğunu söyleyen Vali Erdoğan Bektaş, “Telefonum 24 saat açıktır. 15 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Basın bize göremediklerimizi  gösterir” dedi. 
‘ZONGULDAK’I BENDEN DAHA İYİ TANIYAN KİMSE OLMAYACAK’
Zonguldak doğumlu olduğunu söyleyen Vali Erdoğan Bektaş: “Zonguldak doğumluyum. Biraz sabredeceğiz. Rize’yi benden iyi bilen birisi yok diyordum. 2-3 ay sonra Zonguldak’ı benden daha iyi tanıyan kimse olmayacak diyeceğiz.  Babam evlenmeden Zonguldak’a gelmiş. Annemle evlenip onu da getirmiş. Ben ve 2 ablam burada doğduk. Daha sonra annem gurbete dayanamamış ve Zonguldak’tan ayrılmışlar. Ben o zaman 4 yaşındaydım. Üniversitem döneminde bir defa geldim, doğduğum yeri görmek istedim. Daha sonra Kastamonu’da görev yaparken buraya geldik” dedi. 
‘ÖNCE ÖĞRENME ZAMANI’
Basın mensuplarından biraz müsaade isteyen ve şehri tanımak istediğini söyleyen Vali Bektaş: “Önce öğrenme zamanı. Dağ bayır, gece gündüz demeden öğreneceğiz. Zonguldak işinden 2 vilayet çıkartmış eski ve yeni büyük bir merkez. Bana 2/3 ay müsaade öğrenelim, anlayalım. Ahmet Çınar benim tanıdığım sevdiğim kardeşim ve iyi bir arkadaşım. Kendisini seviyorum” dedi. 
‘PROJELER DEVAM EDECEK’ 
Projelerin devam edeceğini söyleyen Vali Bektaş: “Bizden önce Ahmet Çınar ve diğer valilerimizin projelerinin arkasında olacağız. Yıka yıka gidilmez, ekleye ekleye gidilir. Devlette devamlılık esastır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER