Yılın Son Toplantısına Katıldılar

Yılın Son Toplantısına Katıldılar

Yılın Son Toplantısına Katıldılar

AK Parti Kilimli İlçe Aralık Ayı Danışma Meclisi toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, ilçe ve belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Partili topluluğu katıldı.
Toplantının Divan başkanlığını Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin yaptı.
Toplantı açılış ve yoklama ile başladı

ORHAN GEBEŞ: İLÇEMİZDE Kİ YATIRIMCILARIN TAKİPÇİSİYİZ
Ardından ilk konuşmayı AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş yaptı. Gebeş konuşmasında Kilimli’de ki yatırımların takipçisi olacaklarını kaydetti.
Gebeş konuşmasında Kilimli’de ki yatırımların takipçisi olacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Hastanemiz ihale aşamasına gelmiştir. Gençlik merkezimizde yarı olimpik yüzme havuzumuz hizmete açılma noktasındadır. Sadece kanalizasyon çalışmaları kalmıştır. İlçe Emniyet binamız hizmete girmiştir ve açılışı yapılacaktır. Devam eden projelerimiz vardır. Kilimli sahil yolu ile ilgili Mart ayına kadar bir zamanda çalışmalara başlanacaktır. Bununla ilgili Sayın vekillerimiz gerekli çalışmalar yapmaktadırlar ve gerekli talimatları vermişlerdir. Sayın il başkanımızın bilgileri doğrultusunda takibine bizler de yapıyoruz. Teşkilatımız Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerimizi tamamladık. Belde teşkilatlarımız hazırdır. Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim kurulları ile birlikte Kilimli’miz de hizmet etme noktasında bizler sürekli proje üreteceğiz. Devam eden projelerimizin takibin yapacağız. Bu konuda mahalle başkanlarımız sorunların bize aktarılması konusunda toplantılarda istişarelerimizi aynı ciddiyet ve aynı sorumlulukla yapacağımıza ben inanıyorum. Zaten yapmakta oldukları hizmetlerine daha da üzerine koyarak Kilimli adına daha da güzel şeyler yapabilmek ve projeler üretebilmek adına onlardan gelecek teklifleri yönlendirip bizler de takipçisi olacağız. İl başkanımızı bilgilendireceğiz, vekillerimiz de bu konuda her türlü desteği vereceğini zaten beyan ettiler. Allah’a şükürler olsun bu duygu düşüncelerle ben Durmak yok yola devam diyorum inşallah” dedi

BURHAN SEZGİN: GELİK KAPANIRSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM
Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin de konuşmasında Bütünşehir olursa Gelik’ihn kapanmasından üzüntü duyacağını söyledi.
Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin de konuşmasında şunları söyledi
“Beldemizde hizmet konusunda bugüne kadar elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Zannediyorum en çok çalışan en çok iş üreten en çok hizmet üreten bir belediye olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü çevremizden aldığımız tepkiler bu yöndedir. Biz göreve geldiğimiz gün belediyemizin güç imkanları belliydi. Benden önceki belediye başkanımız Sayın Hasan Fahri Yıldırım Ağabeyimiz görevinden istifa ederek ayrılmıştı. Yani o zor şartlar altında Biz bu sorumluluğu aldık ve taşıdık. Yaptığımız hizmetlerimizi geçen katıldığım Kanal Z’de ki canlı yayında bir kısmını anlattım ve burada da uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kısaca özetlemek istiyorum. Yalnız biz bu hizmetleri yaparken söylediğimiz bir şey vardı. Bizim göreve geldiğimiz dönemde belediye personel işçilerimizin yaklaşık olarak 1,5 milyon lira civarında sadece maaşlarından kalan alacakları vardı, ikramiyesini alamamışlar, maaşlarını düzenli alamamışlar, hizmetlerde aksaklıklar olmuştur. Bizim yaptığımız en önemli şey bu hizmetlerle birlikte ben bu ekonomik dengeyi sağlamaktı. İçeride alacaklı olan arkadaşlarımızın tüm alacakların ödedik, belediye kurulduktan sonra Altıncı aydan itibaren düzenli maaş alamadıkları gibi ikramiyelerini hiçbir alamamışlardır. Ama bizim dönemimizde hiçbir hakları kesilmeden ikramiyeleri ödendi, alacaklardı ödendi. Bu bizim için bir övünç kaynağıdır diyebilirim. Bunun dışında asgari ücret maaşı alıyorlardı ama onda tam anlamıyla alamıyorlar dı, Şu anda da hiçbir kesinti olmadan düzenli olarak maaşlarını alacak durumdalar ve bu kadar hizmet yaparken hiç borçlanmadan hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tabii ki önümüzdeki süreç önemli.
Bizim için Zonguldak Büyükşehir bütünşehir olacak mı? olmayacak mı? olacaksa vekillerinden destek istiyorum biraz borç alıp biraz daha fazla iş yapacağım. Gelik Belediyesi, bütün şehir olursa kapanacak.0 zaman daha fazla hizmet alacagını düşünmüyorum. Bizde bu imkanları zamanında ve iyi değerlendirirsek en azından gelecek yıllarda sıkıntı yaşamayız. Bizim bölgenin en büyük sıkıntısı yollarımızdı. Hatırlarsanız o dönemde Hasan ağabey o yüzünden istifa etti, geri geldi sıkıntı yaşadık. Çünkü bizim bu dönemde yapmış olduğumuz yol 25 kilometre civarında bir yol çalışması ve bu çok ciddi bir rakamdır ve bir de borçlanmadan yaptık arkadaşlar. Dere yataklarını ıslah ettik, altyapı çalışmaları yaptık, belediyenin içinde çalışmalar olduğu sosyal projeler oldu. Özetle kadınlarla ilgili projelerimiz oldu, kadınlarımıza meslek edindirme kursları düzenledik.
2018’de ciddi projelerimiz ve düşüncelerimiz var. Benim için en uygun olan şey bir kere o eksik kalan yollarımızın tamamlanması gerek. Beldemizde kentsel dönüşüm yapılması gerikiyor ve inşallah bunu başarabileceğiz. Bir de Zonguldak’ta hatta Türkiye’de örnek olabilecek bir projemiz var. Bu da İller Bankası’nda projesi Hazırlandı çalışmalar yürütüyor ve takip ediyoruz. Güneş enerjisinden elektrik üreteceğiz. Enerjiye ihtiyacımız var. Bu da bir gerçek hem de yenilebilir bir enerji olacak. Belediyemizin gelirini attırmak hem de ciddi bir yatırım yapmak istiyoruz. Bunu Sayın Valimizle de konuştuk İnşallah yakın zamanda Milli Emlak’tan bir yer tavsiyemiz olacak. Bunu da hazırladığımız zaman hiçbir engelimiz kalmayacaktır
Sadece 2018 yılı değil 2019 hazırlanmak da önemli. Önümüzdeki sürece hazırlanmak istiyoruz. Bu doğrultu da elimizden gelen gayreti yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz inşallah”

ZEKİ TOSUN, BURHAN SEZGİN’E MÜJDE VERDİ,. GELİK KAPANIRSA MERAK ETME KİLİMLİ’DEN ADAY GÖSTERİRİZ..
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’da “Evet bölgemizde tek bir Belediye Başkanı var Burhan kardeşim o kendi yaptıklarını anlattı ama Pazartesi haftaya başlayınca ilk telefon ondan geliyor Başkanım Bugün yaylaya gidelim Başkanım şuraya gidelim Tabii Biz bunlara zevkten gidiyoruz aynı şekilde vekillerimiz de Ankara kısmına kendine her türlü desteği veriyorlar. İnşallah Kilimli Tabii Kilimli Büyükşehir bütün şehir kurmanın fazla konuşmuyorum ama Başkanım sen merak etme senin belden kapanırsa biz sana bir yer buluruz ve Kilimli de inşallah en yüksek oyu da alacaksın” dedi.
Tosun, “ 2017 yılının tüm ilçesini son ilçe danışma Kurulu toplantısında beraberiz. Herkese teşekkür ediyorum. Tabii Kilimli ilçe teşkilatımız 3 Temmuz’da başlayan Zonguldak’taki kongre süreci ile beraber için yönetim, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlanmasını bitirdi. Şimdi bundan sonraki günlerde arkadaşlarım daha çok çalışacaklar ve daha fazla koşacaklar. Çünkü önümüzde 2019’da çok önemli seçimlerimiz var. İnşallah Kilimli teşkilatımız bu yenilenmiş ekibiyle kadrosu ile beraber Piramidi en yüksek olur. Ben kendilerine güveniyorum ve çıktıkları yolda bir kez daha başarılar diliyorum” diye konuştu.

TAŞDEMİR: KİLİMLİ EN BAŞIRILI İLÇE OLDU
AK Parti kilimli il genel meclis üyesi Ramazan Taşdemir de yaptığı konuşmada köylere hizmet konusunda Kilimli’nin en başarılı ilçe olduğunu kaydetti.

ÇATUROĞLU’DAN ÖNEMLİ MESAJ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Türkiye ve Zonguldak gündemini değerlendirdi. Çaturoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız onun gayretine ayak uydurmaya çalışmamız lazımdır. Onun gemisinin Yelkenler Rüzgar taşıyanlardan almamız lazım. O Rüzgarı kesenlerden olmamamız lazım. Bu çok önemli. Çünkü şu anda Cumhurbaşkanımız çok önemli bir misyon yüklenmiş vaziyette. Biz de onun İnşallah takipçilerin olarak ona yardımcı olmamız lazım. Bizim bu davada bir çakıl taşını dahi kaybetme lüksümüz yoktur. Bunun için bu partiye kuruluşundan bugüne kadar hangi kademesinde olursa olsun görev yapan vazife yapan tüm arkadaşlarımıza Vefa göstermek Onlara saygı göstermek onları takdir etmek Bizim görevimizdir” dedi. Çaturoğlu şunları söyledi:
“Yeni göreve seçilen Orhan Gebeş kardeşimizi Aykut Yıldırım kardeşimizi, Vildan Silik kardeşimizi, belde başkanlarımıza ana kademe Kadın Kolları ve gençlik kolları yeni seçilen hepsini öncelikle hayırlı olsun diliyorum. Allah muvaffak etsin. Çok heyecanlı Gördüm hepsini. Kendilerine hem teşekkür ediyorum hem de tebrik ediyorum. Önceki yönetimde görev yapan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum güzel çalışmalar yaptık. Milletvekilleri olduğumuz zaman zarfı içerisinde birçok yatırımlara imza attık, atacağız da. Şimdi bundan sonra Orhan Gebeş ve ekibi ile daha da inşallah üstüne çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Biz AK Parti sıradan bir parti olarak görürsek yanılırız arkadaşlar. AK Parti bir davanın adıdır, davanın sembolleşmiş ismidir. İlk insan bu dünyada nüfus bulduğuna itibaren başlayan bugüne kadar süren iyi ve kötünün mücadelesini yansıtan bir davanın adıdır. AK Parti sembolüdür. Bunu hiçbir zaman unutmayın, bunu unutmazsan ne olduğumuzu nereden geldiğimizi niçin yaşadığımızı ve ne yapmamız gerektiğini her an aklımızda tutarak ona göre hareket edeceğiz. Ama bundan yaparsak bu fikirden dışarı çıkarsak bu çünkü makam mevki makam dünyalık işi olarak görmeye başladığımız zamanda bir ki çukura düştüğünü zamandır. Bunu asla Aklımızdan çıkarmayalım. Onun için Cumhurbaşkanımızın neye ihtiyacı var günde 2-3 kongre yapıyor yetmedi Afrika Asya Amerika Dünyam tüm ülkeleri nerede Bir sorun varsa orada. Onun için rehberimiz siyasi önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız onun gayretine ayak uydurmaya çalışmamız lazımdır. Onun gemisinin Yelkenler Rüzgar taşıyanlardan almamız lazım. O Rüzgarı kesenlerden olmamamız lazım. Bu çok önemli. Çünkü şu anda Cumhurbaşkanımız çok önemli bir misyon yüklenmiş vaziyette. Biz de onun İnşallah takipçilerin olarak ona yardımcı olmamız lazım. Bizim bu davada bir çakıl taşını dahi kaybetme lüksümüz yoktur. Bunun için bu partiye kuruluşundan bugüne kadar hangi kademesinde olursa olsun görev yapan vazife yapan tüm arkadaşlarımıza Vefa göstermek Onlara saygı göstermek onları takdir etmek Bizim görevimizdir. Onlarla çalışacağız onların kaldığı yerden daha yükseklere İnşallah hep beraber yeni seçilen arkadaşlarla birlikte bu davayı bayrağı göndere İnşallah çekeceğiz. Çünkü biz bir ve Beraber olduğumuz zaman, iri ve diri olduğumuz zaman kazanamayacağımız seçim yoktur. İçinden çıkamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Bakın süratle kongremizi tamamladık. Şimdi İnşallah Ayın 20’sinde ilk kongre Bir de hep beraber yapacağız. Zeki Tosun kardeşimize birlikte değerli arkadaşlar cumhurbaşkanımızdan söz açtık. Cumhurbaşkanımız şu anda Dünyada sadece Türkiye’yi değil, Müslüman coğrafya mazlumların da aynı zamanda bir rehberi önderi konumundadır. Bugün Afrika denen bir kıta var ve bugüne kadar sadece sömürülmüş ve sürülmekteydi. İnsani yönden tek yaklaşan tek ülke Türkiye ve sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugün Afrika yeniden gündeme geldiyse Sayın cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Onun yapmış olduğu önderliği borçluyuz. Bugün Kudüs İsrail’in başkenti olarak Trump tarafından karar imzalandığında bir Cesur Yürek ona karşı çıkıp da hayır dedi. Kudüs üç tane kutsal dinin kutsal mekanıdır. Filistin devletinin başkentidir demiştir ve bununla da kalmamış İslam İşbirliği Teşkilatı’nı toplayarak evdeki çoğunlukla bu kararı tanımış ve onunla da yetinmemiş Birleşmiş Milletler’de genel kurul toplantısı yapılmış 128 ülkeye Kudüs’ün İsrail’in başkenti İlan etme kararıyla ret oyu verilmiştir. Taşeron sorunu Bir kangrendi Allah razı olsun Cumhurbaşkanımız çalışmasıyla ve hükümet yediklerimizin katkısıyla taşeron çalışanlar kadroya geçirdi. Orada ne oldu kanun hükmünde kararname ile 15 Temmuzda hain darbe teşebbüsünü savuşturan sivillere ceza verilmemesi noktasında bir hüküm vardı kıyamet koptu tüm Hadise onun üzerine odaklandı o 900 bin kişinin Devlet kadrosuna alınması Gündem dışında kaldı. Ama olsun vatandaş neyin ne olduğunu biliyor. Ya Ne yapsaydı o millet tankların altında yatan helikopterleri f-16’lar bombalanma göğsünü siper eden o millet Bir de mahkemeye mi çıksaydı. Bunun tartışması bile olamaz. Bakın MHP’yi burada takdir ediyoruz, tebrik ediyoruz MHP Türkiye’nin bekası ve diğer önemli konularda Biz birlikte ittifak içerisindeyiz ama aynı ittifakın AK Parti ve MHP ittifakının karşısında CHP ve HDP ittifakının olduğunu da söylememize gerek yok. Sizler de bunu biliyorsunuz değerli arkadaşlar. Bunun hiç eleştirecek bir tarafı yok. CHP kendi tarihine baksın. 1931’de aynı buna benzer bir Kanun çıkmış onaylanmış ve Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Yaşayan bir hukuk anlayışımız var. Onun içerisinde zaman zaman böyle haz var çıktığında ne yapılacağını da anlatan tarihten gelen tecrübemizi ortaya koyuyoruz. Bunun eleştirecek bir tarafı da yoktur, olsa olsa muhalefet bunu ne yapması lazım teşekkür etmesi lazım ama değerli arkadaşlar şimdi muhalefetin kimin aklına göre hareket ettiği de bir bilmece. Pensilvanya’dan birisi darbe için kontrollü darbe dedi onlar öyle konuşmaya başlıyorlar tiyatro diyorlar tiyatro diye konuşmaya başlıyorlar. Zaten Ana muhalefet partisinin bu ülkede iktidar olma gibi bir ihtiyaç da yok. Olsa CHP grup başkanvekili Engin Altay çıkıp da siz dünyanın en iyi işinde yapsanız Biz sizi alkışlanacak değiliz bize halkın verdiği göre bu kardeşim demez. Evet kararlar eleştirilebilir ama reddedilemez. İktidar iyi bir şey yapıyorsa muhalefet bunu kabul eder ve takdir eder eksik yönleri varsa yanlış yapıyorsunuz doğrusu bu şekilde demesi lazım. Muhalefet sadece eleştiri yapıyor. Muhalefetin talibiz iktidar olmak gibi bir derdi yok. Ama kimse bizim işimize karışmasın biz ne yapacağız ona bakacağız diyor.
KİLİMLİ’YE KAYMAKAMLIK BİNASI YAPACAĞIZ
Kilimli sahil yolu ihalesi 2018’in ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek . Kilimli bir Kaymakamlık Hükümet Konağı projemiz var. Şu anda lavarrın orada bir yer gösterildi ama biz orayı uygun bulmadık. Çok sote kalıyor hem de karmaşık bir yer. Onun yerine buranın pazar yerinde SGK nın takası ile almış olduğu bir yer var. Mliye ile SGK arasında takas yaptırmak için yazışmalarımızı yaptık. Şu anda çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda ortak Anlaşma yapıldıktan sonra Kilimliye yakışır bir hükümet Konağı’nın, Kİliminin Meydanı’na hep beraber yapacağız. İşte gençlik merkezimizde yüzme havuzumuz devreye girdi. Ben 2015 yılında buraya geldiğim zaman sayın ilçe başkanımız ve değerli kardeşlerimiz Kemal yöntemini atmıştık oturmalar de büyük bir çalışma var bir tanesi açıldı. Gelirken Oradan geldik. Çevre yolu tamamlandığı zaman Kilimliden Zonguldak’a gitmek çok büyük bir sorun olmayacak.
Meslek Yüksekokulu muzun yanında bir artık vaziyette bir yer var. O yerin meslek lise okulunun gelişecek bir alanı yok ve o yerin alınması için çalışmalar devam ediyor. O arazinin okula kazandırılmasının çalışmaları devam ediyor. Bunları İnşallah hep beraber takip edeceğiz. Çatalağzı Eren enerji yaklaşık yıllık 8 milyon ton kömür tüketimi var. Tam kapasite çalıştığında ve bu gümrükten oğluna dışarıdan ithal ederek getiriyor ve yakıyor. Bir istiyoruz ki buranın çocukları çalışsın ve yerli kömür yaksın. Burada ki santraller de O kömürlerden elektrik üretsin. Aynı şekilde Bereket enerjinin yani Çates’in Yıllık 1.8 milyon ton civarında sarfiyatı var hatta kömür bulamadığı için şu anda kapasitenin yarısı devre dışı bırakmış durumda. İstiyoruz ki bu bölgede 10 milyon ton kömür üretilsin ve bu bölgede harcarsın. Daha Kardemir’i, Erdoemir’i saymıyorum bile. İşte bunlar olduğu zaman istihdam sorununuda halledeceğiz. Bir diğer önemsediğimiz önemli sistem kaynağı proje filyos endüstri bölgesidir. Liman ve endüstri bölgesidir. Büyük firmaların filyos Liman bölgesine yatırım için talepleri var. İnşallah filyos Liman ve endüstri bölgesi tamamlandığı zaman değerli arkadaşlar sadece Filyos ve Çaycuma değil Kilimli Zonguldak ve bu şehrin nasıl değiştiğini nasıl Zonguldak’n o eski günlerine tekrar döndüğünü hatta daha ileri gittiğini hep beraber göreceksiniz”

ÖZBAKIR’DAN KÜSKÜNLERE ÇAĞRI..
AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Partimizden Ayrılan arkadaşlar Eğer davaya inanıyorlarsa küsmemeleri gerekir, Bizimle birlikte Yollarına devam etmeleri gerekir. ayrıldılar diye dünyanın sonu değil. Bunlar zannediyorlar ki bir ayrıldık Bizim için her şey bitti. Biz bu davadan çekiliriz, böyle bir şey yok arkadaşlar. Bizim davamız liderimiz kadirşinastır. Bizi ne zaman kimin nasıl değerlendireceği bilinmez. Zamanı geldiğinde o kimseye gereken değer verir. İnşallah bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Yeni arkadaşlarımızla bize katkı sağlayacaklardır. Eski arkadaşlarımıza da yapmış oldukları görevlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel çalışmalarımız oldu” dedi. Özbakır konuşmasında şunları söyledi:
“Anayasa referandumu sonucunda genel başkanımızdan ayrılan genel başkanımız Sayın cumhurbaşkanımızı yeniden genel başkanımız yaptık. O genel başkan olunca partimizde yeni bir dinamizim oluştu. Aynı zamanda bu kongre dönemimize denk geldi ve kongremizi yapmaya başladık. İlçe kongremizi bitirdik şimdi ilk 10 günümüz kaldı. Şunu demek istiyorum ilçe kongrelerimizde, yönetimlerde değişiklikler oldu Kimisi değişti kimisi yerinde kaldı, yeni gelenler oldu. Tabii ki ayrılanlar var küsenler var birbiri aleyhine atıp tutanlar var, Facebook’ta yazanlar var, Efendim bu halde gazetelerde ifadeleri var ve Merkez Disiplin Kurulu olarak Ankara’da bu dosyalar önümüze geliyor Ben de adam atmaya meraklı değilim Arkadaşlar Ama öyle de şeyler yapılıyor ki gerçekten istemeyerek, çünkü her giden adam bizden gidiyor Ani bir sinirlenme aleyhte bazı şeyler yazıyorlar. Şuradan şunu söylemek istiyorum. Ayrılan arkadaşlar Eğer davaya inanıyorlarsa küsmemeleri gerekir, Bizimle birlikte Yollarına devam etmeleri gerekir. ayrıldılar diye dünyanın sonu değil. Bunlar zannediyorlar ki bir ayrıldık Bizim için her şey bitti. Biz bu davadan çekiliriz, böyle bir şey yok arkadaşlar. Bizim davamız liderimiz kadirşinastır. Bizi ne zaman kimin nasıl değerlendireceği bilinmez. Zamanı geldiğinde o kimseye gereken değer verir. İnşallah bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Yeni arkadaşlarımızla bize katkı sağlayacaklardır. Eski arkadaşlarımıza da yapmış oldukları görevlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel çalışmalarımız oldu. Görev değişikliği olabilir ama dediğim gibi lütfen birbirimize küsmeyelim, darılmayalım, hatta yeni gelen arkadaşlarımız eski arkadaşlarımızın yanında olsunlar onlara yardımcı olsunlar, eski arkadaşlarımı Bize gelsinler bir de onların düşmanı değiliz. Lütfen aramızda olsunlar. Bundan sonraki seçimler bizim için çok değerli arkadaşlar başkanlık sistemine geçeceğiz. AK Parti ülkenin geleceği ile bütünleşti. Niyetimizi arkasında sapasağlam durmalıyız. Tek yumruk olmalıyız, yeni yönetime geri arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER