YILMAZ: SÖZLEŞMEMİZ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

YILMAZ: SÖZLEŞMEMİZ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

YILMAZ: SÖZLEŞMEMİZ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Kozlu Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. 57 memuru ilgilendiren anlaşma 2 yılık süreyi kapsıyor. Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, “En yüksek limite bir sözleşme oldu” diyerek Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a teşekkür etti.

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi ile kısa adı Bem Bir-Sen olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşme anlaşması imzalandı.
Kozlu Moda Kafe’de düzenlenen törene; Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Bem Bir-Sen İl Başkanı Veysel Özkan, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sadettin Dede ile Kozlu Belediyesi daire amirleri ve memurları katıldı.
Sosyal denge sözleşmesi, Kozlu Belediyesi’nde görev yapan 57 memuru ilgilendiriyor ve 2 yılık süreyi kapsıyor.

YILMAZ: SÖZLEŞMEMİZ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
Sözleşmeyi değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, “Sözleşmemiz hayırlı olsun. Tabii belediye çalışanlarımızdan Memur Sen’e üye Bem Bir-Sen üyesi arkadaşlarımızın sözleşmeleri bitmişti. Sendika yetkilileri ile görüştük güzel bir noktaya getirdikten sonra da sözleşmeyi imzaladık. Sosyal Denge Sözleşmesidir bu. Belediye çalışanlarımıza da hayırlı olsun diliyorum. 57 memuru kapsayan bu sözleşmemiz 2 yıllık süre için geçerli olacak. Aylık 1000 lira olarak ve yine bayram ikramiyesi olarak 1100 lira olarak anlaşmaya vardık. Hayırlı olsun diliyoruz” şeklinde konuştu.

SEVİNÇ: EN YÜKSEK LİMİTTE BİR SÖZLEŞME OLDU
Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, sözleşmeni en yüksek limite bir sözleşme olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Biz özellikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kozlu halkına yaptığı hayırlı hizmetler nedeniyle başarısını kutluyoruz. Gerçekten Türkiye’nin en iyi şartlarında yaptığımız sözleşmelerden birisidir bu, Bu sözleşme kamu çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Kozlu’muzda ki bu güzel ekip ruhunu oluşturan Belediye Başkanımızı başarılarına katkı sunacaktır.  Sayın Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Güzel bir sözleşme oldu. En yüksek limit de bir sözleşme oldu” 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER