Yılmaz'la "Kozlu Revaçta"

Kozlu'da Muhtarlardan buluşan Yılmaz, Kozlu revaçta sloganıyla sürdürdüğü çalışmaları doludizgin sürdürüyor.

Yılmaz'la "Kozlu Revaçta"

Kozlu Belediye başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu revaçta sloganıyla sürdürdüğü çalışmaları doludizgin sürdürüyor.  Yılmaz bu bağlamda muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek, tüm sorunları ilk elden dinleme ve çözme fırsatı yakaladı. 

Merkez Mahallesi Muhtarı Sayın Recep Ardıç 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Sayın Hüseyin Adıgüzel İhsaniye Mahallesi Muhtarı Sayın Burhan Sağlam Taşbaca Mahallesi Muhtarı Sayın Kibar Arıkan Güney Mahallesi Muhtarı Sayın Şükran Baykan Fatih Mahallesi Muhtarı Sayın Sedat Karakoruk Kılıç Mahallesi Muhtarı Sayın Yılmaz Şen Esenköy Mahallesi Muhtarı Sayın Armağan Yılmaz Yahma Mahallesi Muhtarı Sayın Emin Abasız Muhtarlarımız ile Başkanımız Sayın Kerim Yılmaz Kahvaltıda bir araya gelerek Kozlu için neler yapılabilir ,Mahallelerimizdeki çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarede bulundular.

Kerim Yılmaz yaptığı açıklamada “Muhtarlarımız ile Kahvaltıda buluşarak Kozlu için beraber neler yapabiliriz,Mahallelerimiz de yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları konuşma şansı bulduk. Kozlu Revaçta sloganı ile çıktığımız Bu yolda Her mahallede çalışmalarımız devam ediyor.’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER