Yine Skandal Yine "TIĞ"

Yine Skandal Yine "TIĞ"

Yine Skandal Yine "TIĞ"

Tehdit ve Şantaj ile menfaat temin etmek, çete üyesi olmak gibi iddialar nedeni ile Hapis Cezası alan ve HAKSIZ DİNLEME nedeniyle aldığı ceza Yargıtay tarafından bozulan, yerel mahkemede davası devam eden gazeteci Ali Rıza Tığ’ın ağabeyi olan; 01 Kasım seçimlerinde AKP Milletvekili Hüseyin Özbakır tarafından Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevinden alındığı iddia edilen Sabri Tığ’ın ismi şimdide bir gurbetçiyi dolandırmakla anılıyor.
AKP MYK üyesi Sevda Tığ’ın eşi, ZİMDER Başkanı Mecit Aydın’ın ortağı olan Sabri Tığ tarafından dolandırıldığını iddia eden gurbetçi Ethem Kışlalı’nın sosyal medya da yaptığı yorum gündeme bomba gibi düşerken, o yorumların Tempo ve Kariyer’de haber yapılmasının ardından Tığ ve ortağının araya aracı koyarak Kışlalı ile uzlaşmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

ÖZCAN ÖZMEKİK’i araya sokmuşlar!
Sabri Tığ ve ortağı Mecit Aydın’ın Ethem Kışlalı ile uzlaşmak adına AKP İl Genel Meclisi üyesi Özcan Özmekik’i aracı olarak araya soktukları ve tarafların görüştüğü iddia edilirken yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamadı.

NEYİ KİRALADIN SABRİ TIĞ?
Sabri Tığ banka havaleleri ile ödeme yaptığını iddia ederken yapılan ödemelerin ise ‘KİRA GİDERİ’ olarak gösterildiği bilgisine ulaşıldı. İşin tuhafı ise ne Ethem Kışlalı adlı gurbetçi de KİRALIK gösterilebilecek bir mal bulunmadığı gibi Sabri Tığ’da Ethem Kışlalı’nın kiracısı değil!

Sabri Tığ’dan şikayetçi olacak!
Sabri Tığ’ın anlaşmaya uygun hareket etmeyip düşük bir bedelle anlaşmak istemesi ve Kışlalı’ya ait Devrek’te bulunan eve yaptıkları tadilat masraflarını yüksek bedeller göstererek hesap yapması taraflar arasında uzlaşma sağlanamazken Ethem Kışlalı’nın da geri adım atmayıp hukuki haklarını kullanacağı bilgisine ulaşıldı.
Diğer yandan banka dekontlarında ‘KİRA GİDERİ’ olarak gönderildiği görülmekte olan bedellerin devlete olan payının ( vergisi-stopajı ve diğer giderler) ödenip ödenmediği ise ayrı bir merak konusu oldu.

BU NEYİN ÖDEMESİ SABRİ TIĞ?
Kariyer Medya olarak ME-SA İNŞAAT tarafından Ethem Kışlalı hesabına ‘KİRA GİDERİ’ olarak gönderildiği görülmekte olan banka havalesinin bir dekontunu yayınlıyoruz. Maliye ve ilgili diğer kurumlar talep ettiği takdir de diğer belgeleri de Kariyer Medya olarak sunacağımızı belirtiriz. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 08:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
işbilir
işbilir - 6 yıl Önce

bunlar avantacının önde gideni bunlar üniversitenin kanını emdiler orada satın almada bir adamları var herşeyin bilgisini bunlara veriyor ismi lazım değil siz ali diyin ben VELİ diyeyim bunlar herkezden avanta alıyorlar vermessen gazetede manşetsin adamya bunlar üniversitenin dış kampüsteki yemekçilerle olan ilişkileri araştırılsın özellikle devrek

şenol
şenol - 6 yıl Önce

bınlar musluman aaaaa yapmaz oyle sey yalan haber kardesi namus tımsalıdır ben tanıyorum metdıven altı arızaaaaaa

Kamil aydın
Kamil aydın - 6 yıl Önce

Sabri tığ tıp fakültesinde aldığı ihaleyi iptal ettirmek için uğraşıyor zemin etüdlerini kendileri yaptılar ihaleyi aldılar ama zeminde boşluk çıkınca aylardır ihaleyi iptali için uğraşıyorlar bir kurcalayın bence

Yıldırım
Yıldırım - 6 yıl Önce

Tıp fakültesini biraz karıştırın bakın ne kokular cıkacak

SIRADAKİ HABER