Yol isyanı!

Yol isyanı!

Yol isyanı!

Zonguldak Alaplıda kış mevsiminde yağan aşırı yağışlar nedeni ile bozulan köy yollar, yetkililer tarafından onarılmayı bekliyor.
Zonguldak Alaplı İlçesi, Mollabey Köyü ve diğer köylerin kullandığı grup yollarının bozuk olması sürücülerin ve köylülerin tepkisini çekiyor. Yıllar önce asfaltlanan yolun bozulduğunu ve bakımının yapılmadığını belirten sürücülerden Mehmet Yoldaş, Yolda gidip gelirken çukurlara düşmemek için adeta ralli yapıyoruz. Bazı sürücüler de çukurdan kaçmak isterken kaza yapıyor dedi.
Kış mevsimini yaklaşmasına rağmen yolun bakım ve onarımının yapılmadığını ifade eden Yoldaş, Yaz mevsiminde asfaltlama zamanında yollarımız yapılmıyor, kış mevsiminde mi yapılacak. Yetkililerden yollarımızın biran önce yapılmasını istiyoruz. Yetkililer köylerimizi gezsinler yolların nasıl olduğunu görsünler. Gelmezlerse yolların bozuk olduğunu göremezler. Bozuk yolları gördüklerinde bize de hak vereceklerdir diye konuştu.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 17:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
TARIK
TARIK - 6 yıl Önce

Yahu o çukurlar özellikle yapılmış herhalde hayvanların kuşların pırtı böcekler su içmek İçin özel olarak tasarlanmıştır

SIRADAKİ HABER