Yorulmaz güven tazeledi!..

Yorulmaz güven tazeledi!..

Yorulmaz güven tazeledi!..

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi 9. Olağan Kongresi dernek binasında yapıldı 
Saygı duruşunun ardından faaliyet raporları okundu.  Tek liste halinde gidilen kongrede divan başkanlığını Av. Ali Osman Odabaş yaparken 135 delege oy kullandı. 
Kongreye, Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İYİ parti il başkanı Yavuz Erkmen, eski belediye başkanı Secaattin Gonca, Av.Ali Osman Odabaş, dernek üyeleri ve şehit aileleri katıldı. 
Yapılan kongrede mevcut başkan Mustafa yorulmaz güven tazeledi.

Kongrede Vali Çınar bir konuşma yaparak yeni yönetime hayırlı olsun dileyerek, ““Serbestce özgürce olan bir yarış tabi taktir oy kulananların olacaktır. Öncelikle verdiği güzel değerli başarılı hizmetlerden dolayı Mustafa başkanımıza teşekkür ediyorum. Dernek başkanlığı yöneticiliği gönül işidir. Eziyetli iştir. Herkes bir şeyler söyler konuşur akıl verir ama işi yapanlar her zaman derneğin başkanları olur. Şundan emin olun sizin adınıza normalin çok üzerinde taciz edecek kadar hak beşinde haklarınız peşinde koşan bir arkadaşımızdır. Yöneticiliğini yaptığı faaliyetleri çok başarılı buldum. Sizler adına kendi adıma Mustafa başkanımıza teşekkür ediyorum. Dernekler belli bir amaç için kurulur. Hedef vardır ve hedefler vardır. Oy defteri ulaşmak için insanlar güç birliği, gönül birliği ile beraber olurlar. Siz herhangi bir dernek değilsiniz. Siz bizim için çok özelsiniz. Siz bizim için diğerlerinden başkasınız. Siz bizim baş tacımızsınız. Bu devlet bütün imkanları sizleri sunmaya hazırdır.  Yapabileceklerimizi yaparız yapamayacaklarımızda anlatırız. Yeni oluşacak yönetime şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Demokratik usülle hukuk çerçevesinde bir usul içinde seçim olsun. Yolunuz açık işleriniz rast gelsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER