"Yüklenici firma ile bir sıkıntı meydana geldi.

"Yüklenici firma ile bir sıkıntı meydana geldi.

"Yüklenici firma ile bir sıkıntı meydana geldi.

Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 4üncü toplantısı gerçekleşti.
İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, daire müdürleri katıldı. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar başkanlığında gerçekleşen toplantıda Zonguldakta 2017 yılında yürütülen yatırımlar hakkında toplu olarak bilgi verilirken, koordinasyonu gerektiren sorunlar görüşüldü. Toplantıda Zonguldak Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, yapımı devam eden tüneller, yol çalışmaları hakkında Vali Ahmet Çınara bilgiler verdi.
Toplantıda Bülent Ecevit Bulvarı mevkisinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm bulunması konuşuldu. Karayolları Bölge Müdürü Özendi bölgede büyük projeleri olduğunu, yaklaşık 3 ila 5 yıl sonra bölgenin yıkılıp büyük bir köprülü kavşak yapılacağını açıkladı. Özendi açıklamasında şöyle dedi:
Ankaradan Zonguldaka gelen yolu ikiye ayıracağız. Sağ taraf Kilimliye sol taraf çevre yoluna girip düz gittiğimiz zamanda da Zonguldakın içine geleceğiz. Hatta T gibi de değil artı şeklinde gibi dört yol ağzı olacak. Bizim burada çok büyük devasa bir köprülü kavşaklı projemiz var. Şu anda oraya köprü de yapsalar 3-5 yıl sonra biz oraları komple yıkacağız. Yeniden köprülü kavşak yapacağız. Viyadük şeklinde anormal bir 3 katlı bir hat direk Ankara tarafından gelecek Kilimliye dönecek. Bir hat Ankara tarafından gelecek Kilimliye dönecek. Bir hat gelecek Ankara tarafından gelecek çevre yoluna gidecek. Şehir içine ortadan gireceğiz. Alttan mahalleye gireceğiz. Şu anda projesi bile insanın başını döndürüyor. O zamana kadar geçici bir proje yapılmalı. Oranın menfaati için bir şeylerden vazgeçmek zorundayız.
Toplantıda söz alan Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, yapılan tünelin içinin bozuk olduğundan ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Arslankılıç, sahil yolundaki tünelde düzenleme yapılmasını talep etti. Kilimli Sahil yolu ile ilgili açıklamada bulunan Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Yüklenici firma ile bir sıkıntı meydana geldi. Perşembe günü yüklenici firma ile tekrar bir araya geleceğiz. Sahil yolu ile ilgili bazı yerlerde eksikliklerimiz var. Tünel çalışması ile ilgili başkanımızın da destekleri ile kısa zamanda sorunları çözeceğiz şeklinde konuştu.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER