YÜKSEL, YAPILMASI PLANLANAN YATIRIM İHALELERİNİN TAMAMLANACAĞINI SÖYLEDİ

YÜKSEL, YAPILMASI PLANLANAN YATIRIM İHALELERİNİN TAMAMLANACAĞINI SÖYLEDİ

Gençlik ve Spor Zonguldak  İl Müdürü Hakan Yüksel,  17 Ağustos’ta katılımcının olmaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu, zemin ve tartan pist yenileme ihalesi ile ilgili değerlendirme yaptı. Yüksel, kısa süre içerisinde il genelinde yapılması planlanan yatırımların ihalelerini tamamlayacaklarını söyledi. 

“İHALELERİMİZ YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLANMAYA DEVAM EDİYOR”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, “Geçtiğimiz günlerde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda zeminin ve tartan pistin yenilenmesi ile ilgili ihale vardı. İlk ihalemize katılım olmaması nedeniyle ertelendi. İkinci ihalemize gerekli hazırlıkları yaptık, yasal süreçlerini bekliyoruz. İnşallah ikinci ihalemiz buradaki işleri tamamlamak üzere gerçekleşecek. Diğer ilçelerdeki yatırımlar ve tamamlanacak işlerle ilgili ihalelerimiz yavaş yavaş tamamlanmaya devam ediyor. Kısa zaman içinde hepsini tamamlayarak Zonguldak ilimizde vatandaşlarımızın bu tesislerden yararlanmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.

Ankara’da Zonguldak için yeni projeler ile ilgili temaslar gerçekleştirdiğini belirten Yüksel, “Ankara ziyaretimizde burada yapılacak olan ve yapılan yatırımlarımızın devamıyla alakalı temaslarımızı gerçekleştirdik. Tüm temaslarımız olumlu sonuçlandı. Güzel gelişmeler var. İnşallah bunları da ilerleyen zamanlarda tamamlandıkça göreceğiz.” şeklinde konuştu. 

“MÜSABAKALARINI OYNAMALARI İÇİN YETİŞTİRECEĞİZ”

Zonguldak Kömürspor’un iç saha müsabakalarının oynandığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun tartan pist ve zemin ihalesinin yapılamaması nedeniyle, kırmızı-lacivertli ekip 2020-2021 Futbol Sezonu ilk devre müsabakalarını Devrek İlçe Stadı’nda oynayacak. Konu ile ilgili bilgi veren Yüksel, “Müsabakaların Devrek ilçemizde oynanmasıyla ilgili gerek kulüple gerek kendi içimizde zaten istişarelerimizi gerçekleştirmiştik. İkinci devre Zonguldaksporumuza müsabakalarını Kemal Köksal Stadyumu’nda oynamaları için zemini yetiştireceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2020, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER