Zabıt Kâtiplerine Uygulamalı Eğitim

Zabıt Kâtiplerine Uygulamalı Eğitim

Zabıt Kâtiplerine Uygulamalı Eğitim

Zonguldak adliyesinde görev yapan zabıt kâtiplerine kalite ve standardının artırılması amacıyla uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.
Zonguldak Adliyesinde adalet hizmetinde görevli personelin yeterli donanıma sahip olması, kişisel ve mesleki yetkinliklerinin geliştirilerek bu alandaki hizmetlerin kalite ve standardının artırılması amacıyla; 22 Ekim 2017 tarihinde görev yapan tüm zabıt Kâtiplerine yönelik uygulama eğitimi gerçekleştirildi.
Zabıt katipleri uygulama eğitimine derece alan personele ilişkin açıklamalarda bulunan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı koordinesinde adalet ve yargı alanındaki hizmetlerin etkili ve verimli bir şekilde sunulması ile kalite ve standartlarının yükseltilmesi, yargıya güvenin artırılması için Adalet hizmetinde görevli personelin yeterli donanıma sahip olması, kişisel ve mesleki yetkinliklerinin geliştirilerek bu alandaki hizmetlerin kalite ve standardının artırılması amacıyla; 22 Ekim 2017 tarihinde Zonguldak ilinde görev yapan tüm Zabıt Kâtiplerine yönelik uygulama eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim uygulamasında soruşturma ve duruşma ile yazı işleri hizmetlerindeki kalite ve etkililiğin arttırılması, zabıt kâtiplerinin klavye becerilerinin geliştirilmesi, bu alandaki hizmetlerin kalite ve standartlarının artırılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda gerçekleştirilen uygulama eğitiminde dereceye giren zabıt kâtipleri Zonguldak Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu tarafından plaket ile ödüllendirilmiştir. Klavye uygulama eğitiminde dereceye giren zabıt katiplerimize çalışmalarında ve meslek yaşamlarında başarılar dilerim dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER