Zaman Milli sporcuya sahip çıktı

Zaman Milli sporcuya sahip çıktı

Zaman Milli sporcuya sahip çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Azerbaycan Kadın Futbol Milli Takım oyuncusu 18 Yaşında ki Zonguldaklı Berfin Yılmaz’a sahip çıkarak destek verdi. CHP’li Zaman Merke zilce örgütü olarak başarılı sporcu ve öğrencilere her zaman destek olduklarını belirtti. Milli sporcu Berfin Yılmaz ise Azerbaycan Milli Takıma girebilmek için büyük uğraşlar verdiğini desteklerinden ötürü CHP teşkilatına teşekkür ettiğine vurgu yaptı.
“DESTEK OLUYORUZ”
CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman başarılı öğrencilere destek verdiklerini belirterek, “Değerli öğrencimiz ilimize başarı getirdiği için kendisini kutluyorum. İlimizden çıkan böylesine değerli sporcuları biz CHP Merkez İlçe Örgütü olarak her zaman sahipleniyoruz. Ve destekliyoruz. Böyle öğrencilerin ve sporcuların ilimizden çıkmasını her zaman istiyoruz. Diğer kuruluşların da bizim gibi öğrencilerimize destek çıkmalarını talep ediyoruz” dedi.
“TEŞEKKÜR EDERİM”
Milli Kadın Futbolcu Berfin Yılmaz, “CHP’ye bana verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Milli takıma girebilmek için çok uğraş vermiştim. Herkes destekleri için çok teşekkür ederim. Biz sporculara sahip çıktıkları için çok teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2018, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER