ZBEÜ SANAL ÜNİVERSİTE TERCİH FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

ZBEÜ SANAL ÜNİVERSİTE TERCİH FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

2020  Yükseköğretime Geçiş Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından,  üniversite adaylarına doğru ve bilinçli bir tercihte bulunmalarına yönelik olarak başlayan sanal  üniversite tercih fuarları devam ediyor. Zonguldak  Bülent Ecevit Üniversitesi sanal stantları  da üniversite adaylarından yoğun ilgi görüyor.

Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ile sebebiyle  bu yıl yüz yüze gerçekleştirilemeyen üniversite tanıtım ve tercih etkinlikleri kapsamında, üniversiteler online platformlarda öğrenciler ile buluşmaya başladı.  Bu kapsamda  ZBEÜde 28 Temmuz’da başlayan ve - 09 Ağustos’a kadar devem eden Online Üniversite Tercih Fuarı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) organizasyonunda 4 Ağustos tarihinde başlayıp 7 Ağustos’ta sona erecek olan ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’deki yerini alarak üniversite tercihi yapacak adaylarla bir araya geliyor.

Sanal fuarlar kapsamında adaylar, görevlilerimiz tarafından  programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler, bilimsel ve akademik proje ve etkinlikler, kampüs yaşamı, ulusal ve uluslararası akreditasyon ve işbirliklerine ilişkin olarak canlı sohbetler ile bilgilendiriliyor. Her gün yüzlerce adayı ağırlayan ve yoğun ilgi gören Üniversitemiz sanal stantlarında   üniversite tercihine  ve şehrimize ilişkin merak edilen sorular detaylı olarak yanıtlandırılıyor.

Türkiye genelinde aday öğrencilere açık olan Online Üniversite Tercih Fuarı’na www.online.unitercih.com adresinden; YÖK organizasyonunda başlayan, Türkiye’den 200 yükseköğretim kurumunun katılım sağladığı  ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’ ye ise https://sanalfuar.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER