Zeki Tosun Başkanlığında toplandılar

Zeki Tosun Başkanlığında toplandılar

Zeki Tosun Başkanlığında toplandılar

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Başkanlığında Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ile birlikte Belde ve İlçe Başkanları ile parti binasında bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. 

8 İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan adayının yanı sıra 17 Belde Başkanı ve Belediye Başkan Adaylarının katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Zeki Tosun, Birlik, beraberlik ve kararlılık mesajı verdi.

31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin Zonguldak ve Ülke  için önemine değinen İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkan Adayları ile Teşkilatların göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin halkla  bütünleştirilerek Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini gerçekleştireceklerini ifade etti. 

Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’da konuşmalarında, birlik ve beraberlik içinde 17 belde ve 8 ilçede zafere ulaşacaklarını, bunun için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyleyerek, belediye başkan adaylarına inandıklarını dile getirdiler.

Toplantı ilçe ve belde başkanlarının yanı sıra Belediye Başkan adaylarının seçimlerle ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar, değerlendirmeler ve seçim stratejilerini ortaya koymaları ile sona erdi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kandili gökçler
Kandili gökçler - 5 yıl Önce

Akp kandili belde başkanını değiştirsin Adam kime çalışıyor. Secim zor belde çok zor

SIRADAKİ HABER