Zeki Tosun'dan teşekkür

Zeki Tosun'dan teşekkür

Zeki Tosun'dan teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerini ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. 
Kurulduğu ilk günden bugüne kadar Ak Parti’ye kesintisiz duyulan güvenin ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu vurgulayan Zeki Tosun mesajında şöyle dedi: “Ülkemizde ve Zonguldak’ta heyecanla beklenen 2019 yerel seçimleri halkımızın partimize ve adaylarına olan büyük teveccühü ile sonuçlandı. 
17 yıldır sizden aldığı destek ile büyük atılımlar gösteren Adalet ve Kalkınma Partisi’ne, vatandaşlarımızın duyduğu güvenin ve bu güvenin sürekli olacağını demokratik bir seçimle bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.
Partimizi görevlendirdiğiniz 2002 yılından bugüne kadar; bu güveni bir nebze olsun sarsmamak ve boşa çıkarmamak adına bütün imkânları yine halkı için kullanan Adalet ve Kalkınma Partisi bundan sonra da aynı görev bilinci ve sorumluluğu ile hizmet rotasından şaşmadan yoluna devam edecektir. 
Yerel seçim sürecinde adaylarımıza gösterilen ilgi ve alakanın yoğunluğu da, bize talip olduğumuz görevin kutsallığını hiç unutturmadan, tüm çalışma arkadaşlarımıza güç vermiştir. 
Dün yapılan yerel seçimlerde vatandaşlarımız, Belediye Başkanlığı görevine Dr. Ömer Selim Alan’ı getirmiştir. Sayın Ömer Selim Alan’ın yanı sıra bütün çalışma arkadaşlarımız üstlendikleri kutsal görevin sorumluluğunun bilinci içinde olduklarından kimsenin şüphesi bulunmamalıdır. 
Sayın Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Ak Belediyeciliğin yaşandığı bütün belediyelerde olduğu gibi, kentimizin de en ücra noktasına ve bütün Zonguldak halkına hizmet getirmek için çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdürecektir. 
Bununla birlikte bugünden itibaren oy veren vermeyen bütün herkese belediye başkanımızın kapısının açık olacağını bildirirken, bize güvenen Zonguldak halkına teşekkür ederiz.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER