Zeki Tosun, "Üç Milletvekili de..."!

Zeki Tosun, "Üç Milletvekili de..."!

Zeki Tosun, "Üç Milletvekili de..."!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 24 Haziran seçimlerine giden yolda değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tosun, Ak Parti olarak zaten seçime her an hazırlıklı olduklarını bundan sonra ki işlemlerin kağıt üzerinde ki işlemler olduğunu belirtti. Seçim Koordinasyon Merkezi ve Seçim bürosunun kurulacağına dikkat çeken Ak Partili Tosun, seçim sürecinin buradan yönetileceğinin altını çizdi. Diğer yandan aday adaylık sürecine dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, mevcut 3 vekilin de potansiyel aday olduğunu belirterek aday adaylığını açıklayan Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır için ise, “Hüseyin Beyin aday olmasından daha doğal bir durum yoktur” dedi.
“SADECE KAĞIT ÜZERİNDE”
Zonguldak Ak Parti İl Teşkilatı olarak seçimlere her zaman hazır olduklarının altını çizen Başkan Tosun, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısından sonra Cumhurbaşkanımız yapmış oldukları toplantıda erken seçim kararı çıktı. Bu seçim başta ülkemize sonra da Zonguldak’a hayırlı olsun. Daha önce bizim genel merkezde yapmış olduğumuz çalışmalarda seçimlerin zamanında yapılacağı Cumhurbaşkanımız tarafından deklare ediliyordu. Şartlar süreci buraya getirdi ve erken seçim kararı alındı. Büyük ihtimalle önümüzde ki haftadan sonra seçim takvimi açıklanacak ve biz ona göre yol haritası belirleyeceğiz. Biz bu işin kağıt üzerinde ki çalışmalarına başlayacağız. Aslında normalde 7-8 aydan bu yana zaten seçim çalışması yapıyoruz. Bu iki aylık süreçte bu çalışmalar daha hızlı şekilde devam edecektir. Dün itibariyle biz seçim koordinasyon merkezlerimizin kurulma aşaması ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Tabi 5 tane tekrar milletvekili adayımız çıkacak. 3 tane vekilimiz zaten şuan mevcut. Onlarda hali hazırda çalışıyorlar. Yapılan çalışmalar ile adayların belirlenmesinin ardından biz sahada çalışarak Zonguldak’ta geçen sene aldığımız oyların daha üzerinde bir oy almak için çalışacağız. Seçimin bir an önce yapılması daha iyi olacaktır. Yerel seçimlerde belediyeyi de alarak Ak Parti hizmetini Zonguldak’a göstereceğiz. Zonguldak daha yaşanır bir kent olacak” dedi.
“SKM AÇILACAK”
Seçim koordinasyon merkezinin açılacağının altını çizen Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Seçim kampanyasının nasıl yürütüleceği önümüzde ki günlerde belli olacak. Sosyal medya, internet üzerinden çalışmalarımızı 5-6 aydır genel merkez üzerinden zaten yapıyorduk. Biz sosyal medya çalışmalarının Zonguldak il teşkilatı olarak içindeydik. Zamanda kısa. Çağda değişti. Bu yönde çalışma iyi olacaktır. Zonguldak seçim bürosu konusunda illaki SKM ofisimiz olacak. Seçim ofisimizde olacak. Bunlar ilerleyen günlerde belirlenecek” dedi.
“POTANSİYEL ADAYDIR”
Aday adaylığı sürecini değerlendiren Başkan Tosun, “Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu bizim hali hazırda milletvekillerimiz. Haliyle 3 tanesi de potansiyel adaydır. Hüseyin Bey aday adaylığı açıklaması yapmış bunun kadar olağan bir durum yoktur. Normal bir durum. Aday adayı olan herkes kapımız açıktır. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER