ZESOB, 12 KATLI İŞ MERKEZİ'NİN 10. VE 11. KATLARINA TALİP

ZESOB, 12 KATLI İŞ MERKEZİ'NİN 10. VE 11. KATLARINA TALİP

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanı Muharrem Coşkun, kent merkezinde bulunan 12 katlı iş merkezinin Özel İdare'ye ait olan 10. ve 11.katlarına talip olduklarını söyledi.
Yapılan ihaleye sürenin kısa olması nedeniyle katılamadıklarını ancak katları almak istediklerini belirten Muharrem Coşkun, şunları söyledi:

"Özel idare binasının 10. ve 11. katına talibiz. Yılbaşından önce Özel idare Genel Sekreteri Sayın Ahmet Karayılmaz ile görüştük ancak sürenin kısıtlı olmasından dolayı ihaleye girmedik ve şu ana kadar bir bankaya da kredi talebinde bulunmadık. Yarın (Perşembe) yönetim kurulu toplantımız var ve bu toplantıda alacağımız karar ile birlikte istediğimiz bankaya kredi için müracaat ederiz ama şu ana kadar hiçbir bankaya kredi için talepte bulunmuş değiliz. İhale için süre yetersizdi. Bir kredi talebimiz en erken 15:20 gün sürüyor tüm evrakları elden gezdirsen bile bizim süremiz azdı. Ben perşembe günü aldım evrakları pardon çarşamba günü aldım evrakları yılbaşı öncesinde bir de pazartesi vardı bu kadar kısa sürede bu kırık talebin çıkması mümkün değil zaten. Hiçbir bankada kredi talebinde bulunmadık bunun Özellikle bilinmesini istiyoruz.Yarınki yönetim kurulu toplantısında alacağımız kararla birlikte hareket edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER