ZGC VE EGD’ DEN  ÇEBİ GRUBA ZİYARET

ZGC VE EGD’ DEN  ÇEBİ GRUBA ZİYARET

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti  ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve Ereğli Gazeteciler Derneği  (EGD)  Başkanı Şafak Erel, Çebi Grup Bünyesinde  Bulunan  Gündem Gazetesini ziyaret ettiler.
EGD başkanlığına yeni seçilen Şafak Erel, yaptığı konuşmada  "Gündem Gazetesi ilçemiz ve ilimiz içinde önemli bir basın kuruluşudur. EGD içerisinde yer alan gazete ile istişare ve diyaloglarımız sürecek.Yeni bir görev anlayışı ile tüm basın camiasını kucaklayacağız. Dedi.
Başkan Akbıyık ise Ereğli ilçemiz bizim için önemli ve değerli. EGD başkanı Sayın Erel ile birlikte bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Gündem gazetesi çeyrek asrı geçen bir süre yerel basında hizmet vermektedir. Gündem gazetesine  başta imtiyaz sahibi olmak üzere tüm çalışanlarına yayın hayatında başarılar diliyoruz." Dedi.     
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, "bugün gazetemizi EGD başkanı Şafak Erel, ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve  yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaret bizler için önemli ve değerlidir.
EGD ilçemizin önemli ve saygın bir kuruluşudur. ZGC ise ili temsil eden, ülke geneli bilinen, yaptığı çalışmalarla takdir edilen bir basın örgütüdür." dedi.
Yapılan ziyarette ZGC denetim kurulu üyesi Süleyman Şen ve ZGC ve EGD yönetim kurulu üyesi Haydar Yağız, hazır bulundu.
Ziyaret  yerel basın üzerine  görüş alışverişi ve dernek çalışmaları ilgili sohbet ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER