ZGYD'den 3 Öğrenciye Burs

ZGYD'den 3 Öğrenciye Burs

ZGYD'den 3 Öğrenciye Burs

Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (ZGYD) üyesi gazeteciler sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyorlar.
3 öğrenciye burs sağlayan ve bir öğrencinin kredi kartı borcunu ödeyen ZGYD üyeleri, “Yaşadığımız şehrin ve gazetecilerin sorunları için mücadelemiz devam edecek. Sosyal sorumluluk anlamında “bizler birlikte güçlüyüz” diyerek bir araya geldik. Şehirde birlik ve beraberliğin olması, şehrin sorunlarına hep beraber parmak basmak adına mücadele ediyoruz. Özellikle okumaya çalışan kimsesiz çocuklara karşı hassasiyetimiz çok yüksek. Onlara bu bursu devamlı verebilmek için kendi aramızda anlaştık. Elimizden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğiz” dediler.
Zonguldakta başkanlığını Çiğdem Şekerci’nin, başkan yardımcılığını Alev Uzunbaş’ın yürüttüğü Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyesi gazeteciler, kendi olanakları ile anne babası olmayan ve üniversite okumak için mücadele eden 3 öğrenciye burs desteği sağladı. Bir öğrencinin de kredi kartı borcunu ödediler.
Gazetelerin, gazetecilerin sorunlarına hassasiyet göstererek her türlü sorunlarında gazetecilerin yanlarında olmaya çalışan ZGYD üyeleri, gazetecilere kaynak sağlamak adına, şehirdeki gazetecilere reklam ilan desteği sağlayarak katkıda bulunmuştu.
Ereğli ilçesine bağlı Danışmentli köyünde yaşayan, kendisi de engelli olan ikisi engelli 3 çocuk annesine odun-kömür-eşya-gıda-hijyen malz. ve kılık kıyafet yardımında da bulunan ZGYD üyeleri yine farklı ailelere kışlık yakacak yardımında bulunmuştu.
Gazetecilere kağıt-kalıp-baskı için de destek veren ZGYD üyeleri, 3 öğrenciye burs sağlayarak ve bir öğrencinin kredi kartı borcunun ödeyerek sosyal sorumluluk anlamındaki çalışmalarına devam ettiler.
Gazetecilerin ve şehrin sorunlarına çözüm bulmak için bir araya geldiklerini belirten ZGYD üyeleri, “Yaşadığımız şehrin ve gazetecilerin sorunları için mücadelemiz devam edecek. Sosyal sorumluluk anlamında “bizler birlikte güçlüyüz” diyerek bir araya geldik. Şehirde birlik ve beraberliğin olması, şehrin sorunlarına hep beraber parmak basmak adına mücadele ediyoruz. Özellikle okumaya çalışan kimsesiz çocuklara karşı hassasiyetimiz çok yüksek. Onlara bu bursu devamlı verebilmek için kendi aramızda anlaştık. Elimizden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğiz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER