ZONGULDAK'A 2 ONKOLOJİ DOKTORU ATANACAK

ZONGULDAK'A 2 ONKOLOJİ DOKTORU ATANACAK

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Haziran ayında Zonguldak'a 2 tane onkoloji doktorunu atanacağını söyledi.
Kanser tedavisi gören hastaların doktor istifası nedeniyle zor durumda olduklarını ve AK parti Milletvekili Hamdi Uçar'ın durumu  kendilerine aktardığında Zonguldak'a 2 tane onkoloji doktorunun atanacağını söylediğini belirterek şunları kaydetti:
"Tedavi gören birçok kanser hastalarımız var. Onkoloji doktorunuzun istifa ettiğini öğrendik. Tedavisi devam eden hastalarımız bize ulaşarak Ankara ve İstanbul'a nasıl gidecekleri konusunda dert yandılar. Birçoğu emekli olan ve maddi durumları iyi olmayan arkadaşlarımız tedavi süreçleri konusunda endişeliydiler, konuyla alakalı arkadaşlarımızın kafalarındaki soru işaretlerini giderebilmek için sayın AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Hamdi Uçar'ı aradım. Tedavisi devam eden arkadaşlarımızın durumunu ve endişelerini milletvekilimize aktardım. Kanser tedavisi gören arkadaşlarımızın tedavi süreçlerinin sağlıklı devam edebilmesi için giden onkoloji uzmanının yerine yeni bir uzman gelecek mi diye sordum. Hastalarımızın tedirgin olmalarına gerek yok Haziran ayında yeni uzmanımız atanacak. Vekilimiz, rektörümüz  ve sağlık bakanımızla istişare halinde olduklarını durumun takipçisi olduklarını öncelikli görevlerinden biri olduğunu tedavisi süren hastalarımızın endişesi olmasın Haziran ayı içerisinde onkoloji servisi ne uzmanımız atanacak. Doktor atanacak olmasın güzel bir gelişme" 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER