ZONGULDAK BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZONGULDAK BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Belediye Meclisi'nin 2020 yılı Kasım Ayı ikinci birleşimi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başkanlığında başladı.

Zonguldak Belediyesi'nin 2021 yılı performans programı kabul edildi.

Zonguldak Belediye Meclisi'nin 2020 yılı Kasım Ayı ikinci birleşimi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başkanlığında başladı.

Mecliste Zonguldak Belediyesi Taksi Dolmuş Servis Yönetmeliğinde değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu görüşüldü.  CHP Grup başkanvekili attığın hikayeyi nova hırsız olarak eksik olduğunu ama yine de güncellenmesini güzel olduğunu ifade etti. Selim Alan da taksi dolmuş servis yönetmeliği son hali ne aldığını belirtti ve madde oy birliği ile kabul edildi.

Zonguldak ili Merkez ilçesi Terakki Mahallesi Osman Çayırı Sokak'ta taşınmazlara yönelik çizilen 1/1000 ölçekli uygulama İmar Plan Değişikliği teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edildi. CHP Grup başkanvekili yapı sözlü olarak eksik derdi gelmemesini eleştirdi. Selim Alan'da bu konuyu artık daha dikkat edileceğini ifade etti ve madde oy birliği ile kabul edildi. TAHSİSİLER KALDIRILDI Mecliste Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki taşınmaz üzerinde bulunan 3 adet dükkan vasıflı yer ile ilgili yapılan tahsislerin iptali, tahsis bedelleri ve tahakkukların durdurulması hakkındaki Plan Bütçe Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi .

2021 YILI PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ

Zonguldak Belediyesi'nin 2021 Yılı Performans Programını görüşmesi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu ve ekleri görüşüldü. CHP Grup başkanvekili hafif köye bağımsız olarak, "2019’un onaylanmış hali. Personel olarak şişiyor. Şeffaflık yok. TOKİ’nin yaptığı raporda yer alması yanlış. Beklentileri karşılamıyor.Çelişkiler var"dedi. CHP Belediye Meclis üyesi Turgut Aydın'da, "18 yıldır iktidar Zonguldak'ı cezalandırıldı. İktidar CHP’li belediye olduğu için hizmet getirmedi. Belediyeye destek vermedi" diye eleştirdi. CHP meclis üyeleri kendine Hüsnü Meydan'da eleştiri yaptılar. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da, "Halkımız hizmetsizlikten bıktı. Ankara da yatırımları takip ediyoruz. 5 yılda 20 yılı geri getireceğiz.Mazeret üretmek bizim işimiz değil. Hayvan barınağı Kozlu kızılkede de hayvan barınağı, rehabilayadyon ve bakım merkezi planlıyoruz. 2 ay içinde tamamlanacak. Hizmetlerden halkımız memnun. Vatandaşımız neyin ne olduğunu görüyor. Altyapı yüzde 20 çözülmüş yüzde 80 bize kaldı. Mazeret üretmeye gelmedik. Çalışacağız. Zonguldak bizim. Geçmişle kavga etmeye gelmedik. Yeni bir Zonguldak için yola çıktık."dedi.

2021 Yılı Performans programı yapılan oylama ile birlikte kabul edildi.

 


 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER