ZONGULDAK BELEDİYESİ PERSONELİNE COVID-19 EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

ZONGULDAK BELEDİYESİ PERSONELİNE COVID-19 EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Zonguldak Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet içi eğitim programları kapsamında, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın konuşmacı olarak katıldığı ve belediye personeline yönelik COVID-19 ile ilgili eğitim semineri Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim seminerine, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve belediye personeli katılarak, çalışanlara virüsten korunma yolları başta olmak üzere, ülkemizin ve içinde bulunduğumuz sürecin genel bir değerlendirmesi yapıldı.

Yeni tip koronavirüs salgının ilk çıktığı günden itibaren Zonguldak Belediyesi olarak tedbirleri sıkı bir şekilde aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, aynı zamanda bir hekim olarak tekrar yasaklı günlere dönmemek için tedbiri kesinlikle elden bırakmamak gerektiğini, maske, temizlik ve sosyal mesafeye mümkün olduğu kadar riayet edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle, özellikle sahada büyük bir gayret gösteren Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ‘Vefa Destek Grubu’ ve ilaçlama ekiplerine de ayrıca teşekkür eden Başkan Alan, pandemi sürecinin bitişinin hala belirsiz olduğunu bu nedenle görevli ekiplerin titizlikle salgın ile mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

Virüsten korunmak için kalabalık mekanlardan ve yakın temastan kaçınmamız gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, özelikle çalıştığımız ortamı hijyenik tutmanın gerekliliğini vurgulayarak, salgına karşı hep birlikte mücadele etmenin, kurallara güçlü bir şekilde uymanın bu süreçte en büyük kalkanımız olacağını sözlerine ekledi.

Eğitim semineri, soru cevap şeklinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER