Zonguldak Belediyesini kazanacağız...

Belediye Meclis Üyelerinden Çağlayana ziyaret Zonguldak Belediyesini kazanacağız

Zonguldak Belediyesini kazanacağız...

Zonguldak Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Çağlayan’ı makamında ziyaret etiler, kutladılar ve tebrik ettiler.
Zonguldak Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Karagüzel yaptığı açıklamada açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi aynı zamanda bir siyaset okuludur. Mustafa Çağlayan kardeşimiz gençlik kollarından başlayarak belediye meclis üyesi olmuştur. Belediye meclis üyesi olarak ortaya koyduğu performans üst seviyededir. İçimizden böyle bir arkadaşımızın çıkması bizim Adalet ve Kalkınma Partisi grubu olarak bir onurdur. Kendisine grubumuz adına başarılar diliyorum. Burada da başaracağına inanıyorum. Çünkü bu koltuğu bırakan arkadaşlarımız değer katmışlardır ve Mustafa Çağlayan başkanımız da o katılan değeri daha da değerli hale getireceğini düşünüyorum. Grubumuz adına kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ve biz grup olarak merkez ilçe başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.
Ziyaret için teşekkür eden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da, “Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Beni bu zamana kadar hiç yalnız bırakmadılar ve hala yalnız bırakmadılar. Az önce Grup başkan vekilimiz Abdullah beyinde söylediği gibi Gençlik kollarında görev alırken de aynı duygularla görev almıştım. Belediye meclis grubumuzda görev alırken de aynı duygularla görev aldık. Gençlik Kolları yönetimi olarak beni ziyaret ettikleri de arkadaşlarımın kendilerine de söylemiştim. Şimdi bu bizim koltukta oturmamızın iki tane edeni vardı. Birincisi: Gençlik kollarında bir ekip olmamız, ikincisi de belediye meclis grubu olarak çok iyi bir ekip olmamız. Beni düşüncem şöyle. Hiçbir zaman bir başarı gelecekse tek başına gelmez, ekiple gelir. Biz iyi bir ekiptik. Belediyede iyi bir ekiptik. Ne zaman Zonguldaklının menfaatine bir iş olduğun da muhalefetiz hayır diyelim demedik ve hep Zonguldak’ın menfaatine işlerde evet dedik. Ekibimizi hiçbir zaman bozmadık ve hiçbir zaman bozmayacağız. Ben kedilerine geldikleri için, bana destek verdikleri için, devamlı yanımda oldukları için, devamlı omuz omuza olduğumuz için çok teşekkür ediyorum. Allah bu birlikteliği bozmayacak v e inşallah ta bozmaz. Biz birlikte omuz omuza 2019 Zonguldak Belediyesi hedefimize yürüyoruz.
Buda ayrı bir mesaj olsun. Belediye Meclis üyelerimiz buradayken omuz omuza. Sırt sırta, el ele vereceğiz ve Zonguldaklımıza güzel bir belediye kazandıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER