ZONGULDAK BÖLGE ODALARI DENEYİM PAYLAŞIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ZONGULDAK BÖLGE ODALARI DENEYİM PAYLAŞIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Zonguldak Bölge Ticaret ve Sanayi Odaları deneyim paylaşım toplantısı Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Kdz Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar’ın modere ettiği toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası adına Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve Akreditasyon Sorumlusu Erdem Koltuk, Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban, Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren, Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, Akçakoca Genel Sekreteri Kemal Başar, Zonguldak Odaları Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Akreditasyon Sorumluları katıldı. Toplantıda, pandemi döneminde yürürlüğe giren yeni genelgelerin üyelere sunulan hizmetlere yansıması, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden üyeler için talep edilecek eğitim başlıkları, Oda hizmetlerinde dijitalleşme süreçleri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili Odaların yaptığı çalışmalar ve TOBB Akreditasyon sürecinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Zonguldak İl ve İlçe Odaları Akademik Danışmanı Doç. Ferdi Kesikoğlu’nun Zonguldak güncel ekonomik veriler ve Zonguldak yatırım alanları ile ilgili bir sunum yaptığı toplantıda, bölge odaları akreditasyon standardı çerçevesinde yaptıkları çalışmaları kıyaslayarak, iyi uygulama örneklerini paylaştılar.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya” Bugün bölge odaları genel sekreterleri ve akreditasyon sorumluları ile Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamızın ev sahipliğinde bir araya geldik. Bu tip deneyim paylaşım toplantılarına çok önem veriyoruz. Odalar olarak üyelerimize sunduğumuz hizmetlerin süreçlerini, pandemi koşulları ile değişen koşulları istişare ettik. Akreditasyon Standardı kapsamında çalışmalarımızı kıyasladık. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak uyguladığımız insan kaynakları politikamızı anlattık, ilçe odalarımızın bu konudaki çalışmalarını dinledik, kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında yaptığımız çalışmaları diğer odalarımızla paylaşma fırsatı bulduk. Toplantı son derece verimli geçti. Toplantımızı raporlayıp yönetim kurulumuzla paylaşacağız. Üyelerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini her zaman en üst seviyede tutmak için bu tip deneyim paylaşım toplantılarını ilerleyen dönemlerde daha sık yapmayı planlıyoruz. Ev sahipliklerinden dolayı Kdz Ereğli TSO Yönetimine ve Genel Sekreter Gündüz Acar’a teşekkür ederiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 17:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nermin ışık
Nermin ışık - 3 yıl Önce

Ferdi bey beni ararmisiniz

SIRADAKİ HABER