Zonguldak Cumhuriyet yürüyüşünde buluştu

Zonguldak Cumhuriyet yürüyüşünde buluştu

Zonguldak Cumhuriyet yürüyüşünde buluştu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yılı nedeniyle Zonguldak’ta etkinlikler düzenlendi. 
Gerçekleştirilen törene; Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, daire müdürleri, çok sayıda siyasi partilerin ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Vali Ahmet Çınar, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.
MUHTEŞEM YÜRÜYÜŞ
Öte yandan, Zonguldak Valiliği, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutluma etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü” düzenledi.
Kilimli Radartepe’den başlayan yürüyüş, Çatalağzı Ömerağzı sahilinde son buldu. 
Gerçekleştirilen yürüyüşe, Vali Ahmet Çınar, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER