Zonguldak, Ereğli ve Alaplı'da 15 Temmuz Coşkusu

Zonguldak, Ereğli ve Alaplı'da, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Zonguldak, Ereğli ve Alaplı'da 15 Temmuz Coşkusu

Zonguldak, Ereğli ve Alaplıda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zongulda Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde düzenlenen etkinlikte yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Çalıştıkları görevde vatandaşlara hizmet etmekten başka yollarının olmadığını söyledi.

Geçen yılki 15 Temmuz ile bugünü kıyasladığımızda ne kadar coşkulu olsak ne kadar gururlansak ne kadar sevinsek ne kadar umutlansak hakkımızdır. diyen Çınar, şöyle devam etti:

Bugün, bizim gurur günümüz. Bütün Türkiyede şu an halkımız ve milletimiz, bu gurur günlerini hem bir demokrasi hem de bir barış ile hukuk nöbeti olarak tutarlarken, bu etkinliği de gerçekleştiriyorlar. Dolayısıyla gururlanmak hepimizin hakkı. Emperyalist egemen devletlerin istedikleri gerçekleşmiş olsaydı, çok büyük bir iç savaş içerisinde olacaktık. Asker, polis, halk, kesimler, Doğu, Güneydoğu, İslami kılıflar giyerek cinayet örgütü haline gelmiş terör örgütleri, herkes ve her şey hazırlanmış büyük bir iç savaş başlayacaktı. Bu hiç bitmeyecekti. Bundan emin olun. Kim ne kadar silah aldıysa birbirini vuracaktı. Bu savaş hiç bitmeyecekti. Temel hedef buydu. Ne kadar gururlansak ve sevinsek azdır.

Çınar, İslam aleminin bütün dönemlerin en perişan halini yaşadığını dile getirerek, Müslümanlar en sefil, en perişan dönemlerini yaşıyorlar. Mazlum ulusların umudu olan, bütün Müslümanların, Müslüman olmayan mazlumların da duasını alan Türkiye, dimdik kale gibi İslam ülkesi olarak ayakta. dedi.

Vali Çınar, DEAŞ, DHKP/C, PKK, PYD ve FETÖnün tamamına diz çöktürüldüğünü anlattı.

Bütün terör örgütlerini lanetlediğini vurgulayan Çınar, FETÖ yeryüzünün en hain, hayallerin ve aklın ötesine iğreneceğiniz seviyede hain bir örgüttür. Tarih böyle bir ihanet görmedi, bu kadar alçağını görmedi. diye konuştu.

Ereğli ve Alaplıda etkinliklere vatandaşın katılımı yoğundu. 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER