Zonguldak 'Haramzadeleri' Soydaş'tan öğrendi!

Zonguldak 'Haramzadeleri' Soydaş'tan öğrendi!

Zonguldak 'Haramzadeleri' Soydaş'tan öğrendi!

Zonguldak’ta siyasi hayatının en zirve dönemlerini yaşayan ve 24 Haziran seçimlerinden ‘denge ve denetleme’ görevi verilen MHP’de başkanlık değişiminin ardından yaşanan süreç Ülkücü camia ve özellikle partinin öz kaynağı olan Ülkü Ocakları’ndan taktir toplamaya devam ediyor.
Özellikle Zonguldak’ta bir takım kirli emelleri olanları deşifre ederek ‘denge ve denetleme’ görevini yerine getiren MHP İl Başkanı metin Soydaş, iş birlikçi bazı medya kuruluşları tarafından ‘başarısız’ gösterilmek istenerek ‘algı operasyonuna’ maruz bırakılıyor.
En son Vali Ahmet Çınar’ın görev alınmak istediğini ortaya çıkaran ve bu kirli ellerin arkasında bulunan ‘Catering İhalecilerini’ ayrıca arkasında ki siyasi gücü deşifre eden Başkan Soydaş, sistemli bir şekilde ‘algı manipülasyonu’ yapmak suretiyle Hamdi Ayan ismi altında yıpratılmaya çalışıldığı belirtiliyor.
Diğer taraftan parti tabanı ve halk özellikle Vali Ahmet Çınar’a sahip çıkan MHP’li Soydaş üzerinde ‘Görüş mutabakatı’ sağlamış durumda. Vatandaşlar ‘MHP kendilerine verilen görevi yerine getirmeye başladı’ yorumlarında bulunuyor.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 20:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Bezir
Hüseyin Bezir - 6 yıl Önce

Doğruları konuşmaya korkmamak gerekir sayın soydaş bunun başarılı ve cesur bir örneğidir taktir ediyor ve başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER