ZONGULDAK HİZMET BEKLİYOR ...

Belediye Başkanımıza biraz zaman tanımalıyız

ZONGULDAK HİZMET BEKLİYOR ...

Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan,Yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olmaya, hizmetlere destek vermeye eğer yaptığı projeler konusunda Ankara’dan destek almamız gerekirse birlikte giderek o kapıları açındıracağız. Gerekirse de o kapılarda yatacağız. Vatandaşın bundan sonra bizden beklentisi hizmettir. Bu güne kadar çok konuştuk bundan sonra yapacağımız işler yapacağımız hizmetler konuşacaktır
Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, 10 yılın sonunda Ak Partinin Zonguldak Merkezde mahalli idareler seçiminden galip çıktığını ve vatandaşların beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.
31 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarını değerlendiren Çağlayan, “Bu güne kadar çok konuştuk bundan sonra yapacağımız işler yapacağımız hizmetler konuşacaktır. Vatandaşımızı inşallah mahcup etmeyeceğiz. Allah bu yolda belediye başkanımızı ve teşkilatlarımızı mahcup etmesin” dedi.
Vatandaşın bundan sonra bizden beklentisi hizmettir diyen Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, açıklamasına şöyle devam etti:
VATANDAŞLARIMIZIN BEKLENTİSİ YÜKSEK
“Seçim sonuçlarının Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz ve hayırlı olması için bizlerde elimizden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya gayret göstereceğiz. 10 yılın sonunda Ak Partimiz Zonguldak Merkezde mahalli idareler seçiminden galip çıkmıştır. Vatandaşlarımızın beklentisi yüksektir. Biz seçimin değerlendirmesini toplantılarımızda yapacağız. Geride çıktığımız sandıklarda kendimizi tam olarak ifade edemedik mi, daha nasıl iyi olabiliriz, vatandaşımıza kendimizi daha nasıl iyi anlatabiliriz konularının soruşturmalarını yapacağız. Bu kadar kötü yönetimin karşısında yüzde 42’lik oyumuz niye yüzde 50 değil diyerek kendi eksiklerimizi de araştıracağız ve bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Bunlar teşkilat çalışmalarımız olarak devam edecek. Belediye olarak ta seçimi artık geride bıraktık.
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Sayın Zonguldak Belediye Başkanımız Selim Alan ilk etapta mazbatasını alacak akabinde ilk 5 gün içerisinde ilk belediye meclis toplantısını yapacak ve çalışmalarına başlayacak. Biz belediye başkanımıza seçime kadar değil mezara kadar bu teşkilatların içerisinde olacağız diyorduk bunun gereği olarak ta sayın belediye başkanımızın destekçisi olmaya bu noktada devam edeceğiz. Yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olmaya, hizmetlere destek vermeye eğer yaptığı projeler konusunda Ankara’dan destek almamız gerekirse birlikte giderek o kapıları açındıracağız. Gerekirse de o kapılarda yatacağız. Vatandaşın bundan sonra bizden beklentisi hizmettir. Bu güne kadar çok konuştuk bundan sonra yapacağımız işler yapacağımız hizmetler konuşacaktır. Vatandaşımızı inşallah mahcup etmeyeceğiz. Allah bu yolda belediye başkanımızı ve teşkilatlarımızı mahcup etmesin.
HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK YAPMAMIZ LAZIM
Biz halkımıza ne söz verdiysek yapmamız lazım. Belediye Başkanımızın projelerinin takipçisi bizlerde olacağız. Bu projelerin yapılabilmesi içinde belediye başkanımıza bakanlıklar nezdinde de en yüksek desteğimizi vereceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız çok önemli. Bu anlamda Karaelmas Kent Park Projemiz, Millet Bahçesi Projemiz, Nergis Park Projemiz bire bir Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ilgilendiren projelerimizdir. Bu projelerimizi gerçekleştirirken gerekli desteği buralardan alacağız. Biz mümkün olduğunca belediyenin kaynaklarını daha iyi kullanıp bakanlıkların kaynaklarından Zonguldak’ı faydalandırmanın peşinde olacağız. Lavuar Alanı konusu da 5 yılın sonunda muhakkak çözüme kavuşacaktır. Belediyenin borcu hizmeti engellemez ama biraz zaman alır. Bu noktada Sayın Belediye Başkanımıza biraz zaman tanımamız gerekecek. Belediye Başkanımız tanıyacak, görecek, insan ve para yönetimini iyi yapabilmesi için belediyenin içini görmesi lazım. Söylenenler başka karşımıza çıkanlar başka olabilir. Başkanımız bunu iyi değerlendirecektir. Borç yiğidin kamçısıdır belediye borçluda olsa biz bu işin altından kalkarız”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER