Zonguldak için güç birliği yaptık

Zonguldak için güç birliği yaptık

Zonguldak için güç birliği yaptık

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile bir araya geldi. Zonguldak heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısa süreli istişarede bulundu. Heyetin Zonguldak ile ilgili talepleri ilettiği belirtildi.
ZONGULDAK İÇİN GÖRÜŞTÜK
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ayak üstü görüşme fırsatı yakaladık. Kendine Zonguldak’ın selamlarını ilettik. Daha sonra tabi Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüşme fırsatı yakaladık. Sayın Yıldırım ile Zonguldak’ta Ak Parti İl kongresinde Zonguldaklılara verdiği sözler ile ilgili görüştük. TTK’nın kullanmadığı ve atıl durumda olan arazilerin ekonomiye kazandırılması noktasında kendilerinden taleplerimiz oldu. Başbakanımız bu konuşmamızın ardından gerekli talimatların ilgili birimlere iletildiğini ve çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Ayrıca yine Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza Afrin’de yürütülen Zeytindalı operasyonu ile ilgili “Allah yar ve yardımcınız olsun” dedik” şeklinde konuştu.
“MOBİLYACILAR SİTESİ GÖRÜŞÜLDÜ”
Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ile Mobilyacılar Sitesi’nin hayata geçirilmesi açısından güç birliği amacı ile Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüklerine dikkat çeken Ak Partili Tosun, “ Yine TSO Başkanımız Metin Demir, TTK’nın atıl arazileri hakkında bilgilendirmek için geldiler. Kendileri ile Zonguldak adına güç birliği yaptık. Sayın Demir’in iştiraki noktasında mesela mobilyacılar sitesi için yer lazım. Bu noktada kendileri ile Zonguldak ekonomisine buraların kazandırılması için çalıştık. Mobilyacılar sitesinin yapılacağı yer olan Çaydamar’da ki bölge için biz daha önce uğraşmıştık. Ben bunu tekrar Başbakan Binali Yıldırım’a ilettim. Metin Bey ile beraber bunu tekrar iletmiş olduk. Bizim Ankara’da ki tek hedefimiz atıl arazilerin ekonomiye kazandırılmasıdır” ifadelerini kullandı. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER