ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN: OKULLARIMIZDA TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK

ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN: OKULLARIMIZDA TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,  yeni eğitim öğretim yılı hakkında açıklamalarda bulundu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde eğitim almaları konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, “Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şube müdürlerimiz ve ilçe müdürlerimizle birlikte sahadayız. Bizlere emanet edilen çocuklarımızı güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitim görmeleri için tüm önlemleri alıyoruz” dedi.

Okulların yeniden kapanmaması için tüm önlemeleri aldıklarını ifade eden Tosun, “Pazartesi günü büyük bir umutla, sevinçle ve heyecanla eğitimi-öğretimimize başladık. Gerçekten öğretmenler olarak öğrencilerimize kavuşmak bizleri çok mutlu etti. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şube müdürlerimiz ve ilçe müdürlerimizle birlikte sahadayız. Bizlere emanet edilen çocuklarımızı güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitim görmeleri için tüm önlemleri alıyoruz.

Koronavirüs salgını dolayısıyla okullarımızın tekrar kapanmaması için tüm vatandaşlarımızdan da bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü çocuklarımız çok mutlu. Okullarda bahçelerdeki o cıvıltıları görenler, okulların neden açılması gerektiğini daha iyi anlayacaktır.

Biz çocuklarımızı özledik, öğretmenlerimiz çocuklarımızı özledi, çocuklarımız öğretmenlerini özledi. Okullarımızda yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı öğretmenlerimiz de, öğrencilerimiz de çok mutlu.

İnşallah bu eğitim-öğretim yılı böyle devam edecek. Okullarımızda tüm önlemleri alıyoruz. Tüm okullarımız da standartları yerine getirerek ‘Okulumuz Temiz Belgeleri’ni aldılar.

Okullarımız canlı yerlerdir. Bugün aldığımız önlem yarın tekrardan düzenleme gerektirebilir. Biz bunun farkındayız. Çok büyük bir camia ve aileyiz. Çocuklarımız çok değerli. Onlara yapacağımız hizmette bir anlık bile gaflete girmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER