ZONGULDAK'IN EN BAŞARILI MESLEK LİSESİ SEÇİLDİ

ZONGULDAK'IN EN BAŞARILI MESLEK LİSESİ SEÇİLDİ

Zonguldak Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hem mezun ettiği öğrencileri işe başladı henüz Zonguldak'taki meslek okulları arasında en başarılı okul seçildi.

Zonguldak Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan 32 öğrenci, ZBEÜ Sağlık ve Uygulama Merkezi'nde sağlık personeli oldu.

Zonguldak Merkez Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan 32 öğrenci Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi tıp fakültesi sağlık ve uygulama merkezinde sağlık personeli olarak işe başladı. Okul Müdürü Zeki Erbağ yaptığı açıklamada, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp fakültesine 77 sağlık personeli alındığını bunun 32 tanesinin okul mezunu olmasının mutluluğu ve gururu içinde olduklarını belirtti. Aynı zamanda Zonguldak genelinde bulunan 34 meslek okulu içerisinde Milli Eğitim performans öz değerlerine göre en başarılı meslek okulu seçildiklerini ifade eden  Zonguldak Merkez Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Zeki Erbağ şunları ifade etti:

"Okul müdürü olarak başarımızdan dolayı mutlu ve gururluyuz. 11'i bu sene olmak üzere okulumuzdan mezun olan toplam 32 öğrencimiz direkt olarak Bülent Ecevit Üniversitesi hemşirelik ve hasta bakım bölümüne girdiler. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonrada öğrencilerimiz mezun olduktan sonra iş bularak topluma faydalı insan olarak yaşamlarına devam edecekler.

Zonguldak Merkez Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Erbağ, "Ayrıca Zonguldak'ta bulunan  mesleki liseleri arasında okulumuz birinci olarak seçildi. Bundan sonra bu birinciliği hiçbir okula kaptırmayacağımızı tahmin etmiyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"ifadesini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER