Zonguldak'ın geleceği için önemli!

Zonguldak'ın geleceği için önemli!

Zonguldak'ın geleceği için önemli!

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı recep Horozoğlu, Zonguldak’ta yerel yönetime yönelik eleştirilerde bulundu. Saadet Parti’nin açısından hizmetleri değerlendiren Başkan Horozoğlu, “Projelerimizi sunuyoruz olması gerekenleri hatırlatıyoruz ama ne hikmetse muhalefetin söylemleri dikkate alınmıyor. Varsa da yoksa da biz yaptık doğru oldu gibi bir algıları var. Bunu kırmak lazım. Hepimiz Zonguldak’ta yaşıyoruz. Zonguldak’ımızın geleceği için yerel seçimler önemli bir fırsat. Belediyede Saadet Partisine mutlaka ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Çünkü neden? Saadet geldiği zaman, Saadet Partisi çıtayı her zaman yukarı taşır. Ve sonrasında kim gelirse gelsin çıta daha yukarı taşınmak zorunda kalır” dedi.
“DİKKATE ALMADILAR”
Zonguldak’ta projeler sunduklarını ama dikkate alınmadığını belirten Horozoğlu, “Saadet Partisi olarak baktığımızda hem genelde hem yerelde iktidarlardan memnun olmadığımız için biz zaten sürekli önerilerimizi sunuyoruz. Projelerimizi sunuyoruz olması gerekenleri hatırlatıyoruz ama ne hikmetse muhalefetin söylemleri dikkate alınmıyor. Varsa da yoksa da biz yaptık doğru oldu gibi bir algıları var. Bunu kırmak lazım. Hepimiz Zonguldak’ta yaşıyoruz. Zonguldak’ımızın geleceği için yerel seçimler önemli bir fırsat. Belediyede Saadet Partisine mutlaka ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Çünkü neden? Saadet geldiği zaman, Saadet Partisi çıtayı her zaman yukarı taşır. Ve sonrasında kim gelirse gelsin çıta daha yukarı taşınmak zorunda kalır. Türkiye belediyeciliği Millî Görüş anlayışından öğrenmiştir. Ama daha sonra bakıyoruz Milli Görüşten başka partiye gidenler ve Milli görüşten geliyorum diyen belediyeler şimdi borç batağındalar. Demekti bu şahıslarla değil sistemle alakalı ve şahıslar kim olursa olsun mutlaka Milli Görüşe dönmek zorundadırlar” dedi.
“TEŞKİLAT NE DERSE O”
Yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olacağı yönünde sorular soruyu cevaplayan Başkan Horozoğlu, “Millî Görüşte ben adayım diye ortaya çıkılmaz. Teşkilatlar toplanır ve istişare yaparlar. Arkadaşlarımız bir araya gelir ve ortak karara varırlarsa üzerimize düşen neyse onu yerine getiririz” ifadelerini kullandı.
“İTTİFAK BİTTİ”
Genel seçimlerde yapılan ittifakların yerel seçime yansımayacağını düşündüğünü belirten SP’li Horozoğlu, “İttifak konusu sadece Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde vardı. Bu sadece br iş birliğiydi ve artık bitti. Sonuç olarak herkes kendi yolunda” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER