‘Zonguldak Kitap okuyor’ yarışması şölen havasında yapıldı

‘Zonguldak Kitap okuyor’ yarışması şölen havasında yapıldı

‘Zonguldak Kitap okuyor’ yarışması şölen havasında yapıldı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Zonguldak Okuyor” adlı kitap okuma yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. 
Merkez Öğretmenevi Salonunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ali Bülbül’ün mini müzik korosunun da yer aldığı ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Kasım ayında başlatılan yarışmaya ilkokul 4. sınıflar, ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrenciler ile okullarda çocuğu eğitim gören velilerden yaklaşık 17.000 katılımcı başvuru yaptı.  Kendi okullarında yapılan ön elemelerin ardından dereceye giren 2100 öğrenci ve 243 veli ilçelerde oluşturulan merkezi sınav okullarında şölen havasında Zonguldak Okuyor Kitap Okuma Yarışması sınavlarına katıldılar. Kitap ve okuma üzerine farkındalık oluşturmak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla projelendirilen etkinlikte merkezi sınav sonucu 47 yarışmacı derece yaptılar ve 1.2.3. oldular.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER