Zonguldak kupaya veda etti...

Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakaları kapsamında Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı lacivertli ekip, rakibi karşısında 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Zonguldak kupaya veda etti...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakaları kapsamında Menemen Belediyespor’a konuk oldu. Aynı grupta mücadele eden takımlar arasında tur atlayan taraf Menemen Belediyespor oldu. Dakika 64’te Gencay’ın rakibine yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi ile Zonguldak Kömürsporlu ekip sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi takım bu durumu fırsata çevirerek 5’inci tura adını yazdırdı.

Zonguldak Kömürspor sahaya Mustafa, Şevket, Rıdvan, Burak, Emre, Gencay, Kaan, Cömert, Berkan, Okan Eken, İsmail ilk 11’i ile çıktı. Menemen İlçe Stadı’nda saat 17:00’da başlayan karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetti. Karşılaşmaya temsilcimiz Zonguldak Kömürspor hızlı başlasa da aradığı golü bulamadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Menemen Belediyespor ikinci yarıya daha hırslı başlayarak ilk golünü dakika 48’de buldu. Golü kaydeden isim Veli Çetin oldu. 1-0 öne geçmenin verdiği rahatlık ile baskıyı sürdüren Menemen Belediyespor dakika 78’de Umut’la farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın devamında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı lacivertli ekip aldığı mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına veda eden takım oldu.

Ziraat Türkiye Kupası müsabakasının ardından Fethiyespor karşılaşmasına odaklanan Zonguldak Kömürspor’un hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yüzünün gülmemesi, taraftarda da büyük üzüntüye neden oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşme hattında yer alan Fethiyespor’un sahasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Zonguldak Kömürspor, taraftarını bu hafta mutlu etmek istiyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 01:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
has zonguldaklı
has zonguldaklı - 5 yıl Önce

ya bırakın kupayı lige asılın final grubuna çıkalım amaç bu olmalıdır alamayacağımız kupaya asılmanın takım yormanın gereği ne

SIRADAKİ HABER