ZONGULDAK MOTOSİKLET SPOR KULÜBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI YALÇIN ERTÜRK OLDU

ZONGULDAK MOTOSİKLET SPOR KULÜBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI YALÇIN ERTÜRK OLDU

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü'nde(ZMSK) gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonucunda yeni Başkan Yalçın Ertürk oldu.

Kentte gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle adını duyuran Zonguldak Motosiklet Kulübü, 26 Haziran'da olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.

Genel kurulda, Yönetim Kurulu Başkanlığına 2010-2013 yılları arasında ZMK’da başkanlık yapmış olan Yalçın Ertürk seçildi. Kulübü daha ileri taşımak için bayrağı devir aldığını ifade eden Ertürk, "2000 yılının yaz aylarında başlayan bu hikayede 2003 yılında  vücut buldu. Nihayetinde kulüp lokali kiralanarak yazın dışarıda sürdürdüğümüz aile ruhunu kesintisiz sürdürmenin imkanına kavuşulmuş olundu. 2006 yılında Suat Ölmez ve Mehmet Çebi'nin gayretleriyle kulübümüz dernekler masasına kaydını yaptırarak Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü Derneği sıfatını aldı. Resmi kulüp olmamıza rağmen dillere pelesenk olmuş ZMK (Zonguldak Motosiklet Kulübü) adıyla tanınıp anılmaktayız." dedi.

Türkiye’nin en eski motosiklet kulüplerinden ZMK'yı ayıran ve bugünlere getiren en büyük özelliği aile ruhunu kaybetmemiş olması olarak vurgulayan başkan Ertürk, şöyle dedi:

"Bu sevgi ve saygıya dayalı özelliğini ilk günkü samimiyetiyle devam ettirmektedir. Kurulduğu günden bu yana geçen 17 yıl boyunca  vatanımızın birçok ilinde sayısız organizasyon ya da etkinliklerde yer almış olup Zonguldak Motosiklet Kulübü Flamasıyla 3 defa da Avrupa yollarında seyahat edip ülkemizi ve ilimizi temsil etmiş olmanın aynı zamanda Kozlu Değirmenağzı plajında yaptığımız festivalin başarısının  gururunu yaşamaktayız. Amacımız bilinçli ve güvenli motosiklet sürüşünü geliştirmeye yönelik eğitim ve sosyal etkinlikler düzenlerken, günümüzün en büyük sorunu olan trafkte saygı ki, sloganımız da şöyle; “Kullandığı Araca Değil Üstündeki İnsana Saygı” bilincini arttırmaktır.

Halkımızdan ricamız adresimiz olan Gazipaşa cad. No: 1 deki kulüp binamızda vereceğimiz ücretsiz eğitim çalışmalarına kendileri, yakınları, komşuları arkadaşları ulaşabildikleri herkesi yönlendirmeleridir. Sadece eğitim almak değil bu konuda tecrübesi, bilgisi olan ve bizle paylaşmak isteyen herkese kapımız açıktır.

İletşim kanallarınız mail:  [email protected]

instagram: zonguldakmotosiklet.skd 

facebook: Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü - ZMSK

Ad soyad ve telefon numaranızı yollamanız durumunda oluşturacağımız whatsapp gurubuyla aracılığıyla sizlere bilgi verebiliriz.

Toplum içinde yaşayabilmenin yegane unsuru koyulmuş olan kurallardır. Toplumun gelişmişliğinde bu kuralların uygulanabilme ölçüsü belirler. Suistimal edilen her kural daha sert olan sonraki kurala yol açar. İnsana saygı olmaz ise birlikte yaşamakta  mümkün olmaz. Lütfen trafik kurallarına uyalım büyüklüğüne küçüklüğüne, fiyatına kısacası “Kulandığı araca değil üntündeki insana saygı” duyalım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER