Zonguldak MYO’dan Emekliye Ayrılan Personele Veda Yemeği

Zonguldak MYO’dan Emekliye Ayrılan Personele Veda Yemeği

Zonguldak MYO’dan Emekliye Ayrılan Personele Veda Yemeği

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Üniversite Konukevi’nde üniversitemizde uzun yıllar görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Bülent Haner’in emekliye ayrılması sebebiyle veda ve iftar yemeği düzenlendi.

Yemek programına, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer başta olmak üzere, akademik ve idari personel katıldı.

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda uzun bir süre Zonguldak MYO Müdür Yardımcılığı ve Teknik Programlar Bölüm Başkanlığı görevlerini de yapmış olan Dr. Öğr. Üyesi Bülent Haner,  emekliye ayrılması dolayısıyla bir konuşma yaptı.  

Haner;  “Görev yaptığım süre boyunca şahsıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, bugün de hem iftar hem de veda yemeğinde beni yalnız bırakmayan birlikte çalışma fırsatı bulduğum kıymetli çalışma arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün üniversitemiz, Rektörlerimizin gayretli çalışmalarıyla bir dinamizm kazanmış ve daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam etmektedir. Üniversitemizin tüm camiasını sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum.” dedi.

Gecenin sonunda, emekli personelimiz Yüksekokul personeli ile toplu fotoğraf çektirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER