Zonguldak, sele kapılmış kütük gibi!

Zonguldak, sele kapılmış kütük gibi!

Zonguldak, sele kapılmış kütük gibi!

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, yerel seçimlerde olası Ak Parti-MHP ittifakı üzerine açıklamalarda bulundu.  İttifak konusuna genel merkezlerin karara vereceğini belirten Başkan Kıransoy, Zonguldak’ın kötüye olan gidişatına ise dikkat çekti. Kıransoy açıklamasında, “MHP’nin belediyede olduğu yerlerde gözle görülür bir değişiklik, gözle görülür bir ilerleme olmuştur. Zonguldak çok şanlı bir şehirdir. Çünkü yanı başından ondan ayrılan Bartın ve Karabük’te MHP belediyelerinden sonra ortaya çıkan değişiklik gözle görülmektedir. Sonuç olarak Zonguldak’ta çok ciddi bir kötüye gidiş vardır. Ve bu gidişatın durması için Zonguldak’a MHP eli değmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
Zonguldak’ta tek başına belediyeyi suçlamanın doğru olmadığının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Kıransoy, “Bir şehri tek başına yerel yönetimlerle değerlendirmek doğru olmaz. Zonguldak’ta yerel yönetimler oldukça etkisizdir. Sele kütük bırakmış misali kendiliğinden işleyen bir sistem var. Zonguldak’ta ‘ben bunu yaptım’ diyebilecek gözle görülür bir iş yoktur. Bu şehrin geleceği için de söylenebilir. Yerel yönetimin de merkezi yönetimin de Zonguldak’ı ileriye ve refaha götürecek hizmeti görülmemektedir” dedi.
“GENEL MERKEZLER BİLİR”
Yerel seçimlerde AK Parti-MHP ittifakının gerçekleşme ihtimalleri üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP’li Kıransoy, “Bir ittifak meselesini benim bakış açıma göre değerlendirmek doğru olmaz. Bir ittifak yapılacaksa genel merkezler arasında görüşülür karar bağlanır ve bizde nasıl yapılacağına bakarız. İttifakla seçime gireceksiniz derlerse muhakkak ki buna uyarız ancak bize böyle bir talimat gelmemiştir. Dolayısıyla MHP kendi adayını çıkartarak seçime hazırlanmak zorundadır ve çalışmalarını kendi adayları üzerinden birkaç belediyeyi almak hedefiyle sürdürmektedir. Geçmişte bunu sloganlaştırmıştık. “Zonguldak’a MHP eli değmeli”, “Zonguldak’a devlet eli değmeli” demiştik. Evet Türkiye’de MHP beledileri çok fazla değil. Ama MHP’nin belediyede olduğu yerlerde gözle görülür bir değişiklik, gözle görülür bir ilerleme olmuştur. Zonguldak çok şanlı bir şehirdir. Çünkü yanı başından ondan ayrılan Bartın ve Karabük’te MHP belediyelerinden sonra ortaya çıkan değişiklik gözle görülmektedir. Sonuç olarak Zonguldak’ta çok ciddi bir kötüye gidiş vardır. Ve bu gidişatın durması için Zonguldak’a MHP eli değmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı. 
“HİZMET YOKTUR”
Zonguldak’ta bir hizmetin olmadığını belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Bir şehri tek başına yerel yönetimlerle değerlendirmek doğru olmaz. Zonguldak’ta yerel yönetimler oldukça etkisizdir. Sele kütük bırakmış misali kendiliğinden işleyen bir sistem var. Zonguldak’ta ‘ben bunu yaptım’ diyebilecek gözle görülür bir iş yoktur. Bu şehrin geleceği için de söylenebilir. Yerel yönetimin de merkezi yönetimin de Zonguldak’ı ileriye ve refaha götürecek hizmeti görülmemektedir. Biz tabi bunun değişmesini umuyoruz. Değişmesi için de elimizden gelen tüm katkıyı ve çabayı sergileyeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER