ZONGULDAK'TA ASKIDA EKMEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

ZONGULDAK'TA ASKIDA EKMEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

MHP Zonguldak Merkez ilçe teşkilatı tarafından Merkez'de 19 mahallede 19 bakkalda askıda ekmek kampanyası başlatıldı.

Bakkalların anlaşmalı olduğu fırınlar tarafından noktalara günlük 10'ar ekmek gönderilecek ve bu ekmekler bakkallar tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek.

MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay kampanyanın pandemi boyunca devam edeceğini ifade etti.

10 ekmek ile başladıkları sayıyı daha da arttıracaklatını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe Naşkanı Süleyman Erbay, "Askıda ekmek kampanyası düzenledik. Bugün 19 mahallede 19 tane bakkala burada her gün 10'ar ekmek gönderiyoruz.  Önümüzdeki günlerde hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bunu daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Bakkallara günlük 10'ar ekmek ile başladığımız Bu sayı 19 mahallede bakanlarımızın fırınları ile iletişim kurduk. Hangi fırından ekmek alıyorsa o fırınla anlaştık ve bakkallara fırınlar ekmek gönderecek. Bakkallarımız Mahalle esnafı, mahallenin yoksulunu fakirin daha iyi tanıyan insanlar. Onlarla daha iyi iletişim kuran insanlar. bakkallarımız ekmeği fakir fukaraya verecekler. Veren el alan eli bilmeyecek."dedi.

Askıda ekmeği siyaseti alet etmekle eleştirenlere çok sert tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay, "Bu kampanyayla ilgili bazı yerel siyasi temsilcilerinden tepkiler kulağımıza geldi. Askıda ekmek kesinlikle siyasete karıştırılacak malzeme değildir. Kesinlikle bir siyasi amacı yoktur. Askıda ekmeğe siyaset karıştırmak askıda ekmeği vatandaşın ekmeğine zehir sürmektir.Bu konuyu siyasete karıştırmayalım. Siyasete karıştıranlar askıda vekil pazarının müdavimleridir. Kesinlikle bu işin içinde siyaset yoktur. Siyaset aramayalım." Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER